Informatiebijeenkomsten

Het geheim van intern ondernemerschap

Informatiebijeenkomsten

Het geheim van intern ondernemerschap.

Intern ondernemerschap: hype of noodzaak? Niemand weet hoe onze wereld er over tien jaar uitziet. Wordt ons werk overgenomen door robots of zijn we zelf nog aan zet? Dat antwoord kennen wij niet. Wat we wel weten is dat je zelf de ene stap voor de andere moet zetten om vooruit te komen. Wat we ook weten is dat het een goed gevoel geeft wanneer je in je werk je kwaliteiten kunt inzetten, wanneer je goede resultaten boekt en je de kans hebt om jezelf te ontwikkelen. Je kunt beide uitgangspunten met elkaar te combineren. 

Gewoon gaan doen én vernieuwen. In het begin wellicht onwennig, maar als het lukt creëer je een enorme boost, impact en meerwaarde voor jezelf en de organisatie waar je werkt. Dat is intern ondernemerschap en innovatiekracht. Wij hebben een programma ontwikkeld dat hierop aansluit. De naam “SOEPEL” laat zien hoe de behoefte naar meer lenigheid en beweging vertaald wordt naar een nieuwe manier van werken.

Graag komen we met u in gesprek: Intern ondernemerschap, hoe kijkt u hier tegenaan, wat houdt dit concreet in, hoe is het van betekenis voor uw organisatie? Hoe zou u hier richting aan willen geven? Samen ontstaan de mooiste dingen. Wees welkom.

Data en locatie:

12 maart 2019           Maastricht: 15.30 – 18.00 uur. MVV Business Lounge, Geusseltweg 11, 6225 XS Maastricht. 

20 maart 2019           Nuth: 15.30 – 18.00 uur. Dynalinq, Daelderweg 21, 6361 HK Nuth.

26 maart 2019           Heerlen:13.30 – 16.00 uur. C’ Mill, Jan Campertstraat 5, 6416 SG Heerlen, Ondernemershuis C, 1eetage, linksachter in gang. 

Wijze van aanmelden

Deze informatiebijeenkomsten zijn bedoeld voor organisaties en bedrijven die graag willen weten wat intern ondernemerschap voor hun organisatie kan betekenen. U bent van harte uitgenodigd. Kies een datum die bij u past. Enthousiasmeer een collega en meld u samen aan via info@inspiratiehuismaastricht.nl Graag vóór 5 maart in verband met het aantal plekken. 

Founders:Inspiratiehuis voor Ondernemers, Marlies Heeringa en Joyce Verheijden.

Programma partners:@Mens, Baandomein, TOM | Transformatie op Maat, Laurel Landmarks en Hugo Lumens Interactiemanagement. 

Tags: