Inspiratiesessies

Op zoek naar een bijzondere bijeenkomst of event!

Je bent op zoek naar nieuwe ideeën, naar een betere samenwerking, naar een andere aanpak. Betrokkenheid en een gezamenlijke energie creëren van: yes we can. Samen kansen ontdekken die helpen een oplossing te vinden om de uitdagingen van vandaag en morgen aan te gaan.  Dan is  het belangrijk om uit de dagelijkse omgeving te stappen en iets heel anders te doen. Samen aan de slag rondom thema’s die jij vooraf bepaalt. Met een frisse aanpak waarbij aandacht is voor onderlinge verbinding en ruimte is voor plezier. Het Inspiratiehuis kan je daarbij helpen. 

Speciale events

Wil jij een bijzondere activiteit tijdens de bijeenkomst van een netwerkgroep? Zoek jij net even een andere insteek? Zoals je gezamenlijk buigen over een specifiek vraagstuk. Een inspirerende ondernemersmarkt. Een gezellige pitchcompetitie of een starterssafari. Ook daar heeft het Inspiratiehuis veel ervaring mee. Gezellig, interactief, met ruimte voor verbindingen.

 

Voor werkgevers en hun werknemers

De wereld verandert snel en het ondernemerschap en werkgeverschap veranderen mee. Wendbaar zijn is cruciaal. Daarvoor heb je een flexibele organisatie met flexibele werknemers nodig die willen en kunnen meebewegen. Werknemers met een ondernemende instelling, die hun mening geven, ideeën uiten en daar actief mee aan de slag gaan, zelfstandig en in teamverband. Hoe organiseer, faciliteer en stimuleer je dat? Het Inspiratiehuis kan samen met jou een of enkele inspirerende bijeenkomsten organiseren. Onderwerpen als teambuilding, innovatie, een frisse blik of strategieontwikkeling kunnen daarbij centraal staan.

 

Voor ondernemende studenten

Van lagere school tot universiteit, veel scholen bieden ondernemerschapsprogramma’s aan voor leerlingen en studenten. Daar is veel aandacht voor de het uitwerken van businessplannen en het ontwikkelen van vaardigheden. Het is moeilijker om studenten te laten ervaren wat het is om ondernemer te zijn. Inspireren en ruimte bieden om te experimenteren met een ondernemende mindset. Daar hebben wij veel ervaring mee en worden wij heel enthousiast van.

 

Een Inspiratiesessie is altijd maatwerk. De kosten worden in overleg bepaald.

Wat kan een Inspiratiesessie voor jou betekenen?

Hiernaast enkele impressies van bijeenkomsten, georganiseerd in samenwerking met het Inspiratiehuis voor Ondernemers.