Bouwplaats

De maandelijkse klankbord- en maatwerkmiddag voor starters en ondernemers.

Als ondernemer zit je eigenlijk nooit stil. Je wilt je constant ontwikkelen. Dat is ook nodig om alle uitdagingen het hoofd te bieden die op je pad komen. In de waan van de dag lukt het helaas vaak niet om stil te staan bij de ontwikkeling van je bedrijf. Je wilt er wel de tijd voor nemen, maar dan komen er weer allerlei zaken tussendoor. Als je er dan voor gaat zitten is het niet altijd makkelijk om in je eentje de zaken goed af te wegen.

Hoe Inspirerend is het als je regelmatig even de tijd neemt om aan je bedrijf te bouwen. Samen met andere ondernemers. Je krijgt de ruimte om vragen te stellen, om je plannen te toetsen en aan te scherpen, om nieuwe kennis op te doen en om samen te broeden op nieuwe ideeën. Dat kan tijdens de bouwplaats, de broodnodige, professionele en plezierige time-out om aan je bedrijf te bouwen.

 

6 keer per jaar organiseert het Inspiratiehuis deze klankbordmiddag op een woensdagmiddag van 13:30 – 16:30 uur in de oneven maand. Precieze data worden eind december voor het komende jaar gecommuniceerd. Optioneel kan je deelnemen aan een gezamenlijke lunch vooraf om 12:30. De kosten voor het abonnement zijn €40,- exclusief BTW per maand bij een 12-maandelijkse automatische overschrijving. Betaal je in 1 keer? Dan betaal je €450,- excl BTW en bespaar je €30,-

 

Deel je ervaringen met je collega-ondernemers, stel vragen als er zaken zijn waar je tegenaan loopt en geef tips aan andere aanwezigen. Zo helpen jullie elkaar vooruit. Jouw voordelen op een rijtje:

  • Maatwerkoplossingen voor jouw ondernemersvragen,
  • Een frisse blik van andere ondernemers,
  • Professionele begeleiding,
  • Groei als ondernemer en als bedrijf,
  • Praktisch aan de slag met ondernemerskennis en vaardigheden,
  • Waardevolle tips,
  • Nieuwe kansen en uitbreiding van je netwerk.

Deelnemers aan het woord

Gun jij jezelf de tijd om te bouwen aan je bedrijf? Je neemt je voor om regelmatig de ontwikkeling van je bedrijf onder de loep te nemen. Vaak komt het er echter niet van. Andere zaken vragen om aandacht. Door samen met anderen een vast moment in te plannen, creëer je ruimte voor jou als ondernemer. Maak een afspraak en kom een keer zelf ervaren wat de bouwplaats voor jou kan betekenen.