Bouwplaats

Jouw maandelijkse klankbord- en netwerkmiddag voor startende ondernemers.

Als ondernemer zit je eigenlijk nooit stil. Je wilt je constant ontwikkelen. Dat is ook nodig om alle uitdagingen het hoofd te bieden die op je pad komen. In de waan van de dag lukt het helaas vaak niet om stil te staan bij de ontwikkeling van je bedrijf. Je wilt er wel de tijd voor nemen, maar dan komen er weer allerlei zaken tussendoor. Als je er dan voor gaat zitten is het niet altijd makkelijk om in je eentje de zaken goed af te wegen.

Hoe Inspirerend is het dan als je elke maand even de tijd neemt om aan je bedrijf te bouwen. Samen met andere ondernemers. Je krijgt de tijd om vragen te stellen, om je plannen te toetsen en aan te scherpen, om nieuwe kennis op te doen en om samen te broeden op nieuwe ideeën. Dat kan tijdens de bouwplaats, de broodnodige en plezierige time-out om aan je bedrijf te bouwen.

 

Elke 3de woensdagmiddag van de maand organiseert het Inspiratiehuis deze klankbordmiddag. Ondernemers kunnen elkaar hier ontmoeten, kennis en kunde uitwisselen, elkaar aanmoedigen, inspireren en samen creatief aan de slag gaan. Dit alles in een open omgeving waar je ruimte hebt om jezelf te zijn en om te experimenteren met nieuwe ideeën. Op basis van een jaarabonnement van slechts €225,- excl BTW kan je deelnemen zo vaak als je wilt.

 

Je bent zelf aan zet: Deel je ervaringen met je collega-ondernemers, stel vragen als er zaken zijn waar je tegenaan loopt en geef tips aan andere aanwezigen. Zo helpen jullie elkaar vooruit.

In 2022 is er een bouwplaats op: 19 januari, 16 februari, 16 maart, 20 april, 18 mei, 15 juni, 20 juli, 21 september, 19 oktober en 16 november.

Deelnemers aan het woord

Gun jij jezelf de tijd om te bouwen aan je bedrijf? Je neemt je voor om regelmatig de ontwikkeling van je bedrijf onder de loep te nemen. Vaak komt het er echter niet van. Andere zaken vragen om aandacht. Door samen met anderen een vast moment in te plannen, creëer je ruimte voor jou als ondernemer. Maak een afspraak en kom een keer zelf ervaren wat de bouwplaats voor jou kan betekenen.