Business Coaching

Je bedrijf ontwikkelen

Het ondernemerschap is natuurlijk hartstikke leuk. Toch loop je als ondernemer tegen talloze zaken aan. Dingen waar je van te voren niet bij hebt stilgestaan, waar je niet goed raad mee weet en die onrust veroorzaken. Dan is het wel zo fijn als je met deze vragen terecht kan bij een ervaren business coach die samen met jou aan de slag gaat met jouw uitdagingen. 

De business coach van het Inspiratiehuis voor Ondernemers helpt jou om overzicht te creëren. Je krijgt inzicht in de zaken die je belemmeren en krijgt diverse tools aangereikt die je helpen om je bedrijf te professionaliseren. Je ontwikkelt je eigen routekaart en werkt aan de ontwikkeling en groei van je bedrijf.

 

Daardoor krijg je weer focus en kan je duidelijk afwegen welke zaken voor jouw bedrijf belangrijk zijn. Dat helpt om de juiste keuzes te maken en om de stappen te zetten die ervoor nodig zijn om er te komen. Zo besteed je je tijd effectief aan de zaken die er toe doen.

 

Een gesprek met en businesscoach kost €250,- (excl BTW). In 2 tot 3 uur ga je intensief aan de slag met jouw ondernemersvragen. Interesse? Maak een afspraak en ontvang tijdelijk het e-book met de support-tips gratis.

Heb je vragen? Bel of mail ons dan gerust. We helpen je graag verder.

 

Durf je eigen koers te varen.

 

Het meest waardevolle voor mij was dat ik weer in mezelf ben gaan geloven en dat ik vooruit kan!

-Ellen-