27 maart Werksessie Sales

27 maart Werksessie Sales

Hoe zorg je ervoor dat je klant ja zegt en maak je het acquireren leuk?

Sales en acquisitie zijn de belangrijkste vaardigheden die zorgen voor het voortbestaan van jouw bedrijf. Tegelijkertijd lijkt het aantrekken van nieuwe klanten voor de een veel stress en onzekerheid mee te brengen en voor de ander is het een kick. Ga er maar aan staan: je vak als professional uitvoeren en nog klanten binnenhalen ook. Kun jij nog klanten gebruiken en wil je profiteren van de ervaring van Sjef? Kom dan naar deze werksessie.

Sjef Bastiaens is expert op het gebied van verkooptrainingen. Daarbij heeft hij zelf als ondernemer ook de praktische ervaring van het verkopen. Het wordt dan ook een werksessie vol bruikbare inzichten en tips, waarmee je direct aan de slag kan in je eigen praktijk. Voor de prijs hoef je het niet te laten, die verdien je snel genoeg terug!

De werksessie vindt plaats op 27 maart 2019. Locatie is Athoslaan 12A te Maastricht. We starten met een lunch en kennismaking om 12:00 uur. Van 13:00 – 16:00 uur vindt de werksessie zelf plaats. De kosten voor de werksessie bedragen €125,- excl BTW. Graag hier aanmelden.