Werksessie Mailchimp

werksessie mailchimp

Werksessie Mailchimp

Woensdagmiddag 22 januari van 12:00 – 16:00 uur

Een effectief middel om de bekendheid van je bedrijf te vergroten.

Als ondernemer wil je graag gezien worden. Dat kan door een goede heldere nieuwsbrief te versturen. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Het is het meest gekozen middel om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Om je merk, je diensten en producten te promoten. Een eerste indruk maak je maar één keer, dus je wil wel dat die goed is. En afgestemd met de rest van je huisstijl. Ben je aan het ondernemen, maar heb je nog geen groot e-mailbestand opgebouwd? Heb je een aantal relevante thema’s die je wil communiceren, dan is deze werksessie echt iets voor jou.

In deze sessie gaan we aan de slag met: 

  • Het maken van een template, zodat je daarmee aan de slag kan.
  • Waardevolle klantgerichte tips: do’s en dont’s om je thema’s helder te presenteren, agenda van events, intro van je blogs en uitgelichte berichten van sociale media. 
  • Hoe voeg je adressen toe aan je mailinglijst. 

Maak vooraf een account op mailchimp aan, dan kunnen we tijdens de werksessie meteen van start gaan. Heb je vragen, stel ze gerust, maak die kenbaar via een mail naar Debbie van Cleef:debbie@vaforadventure.com.

We starten om 12:00 uur met een gezamenlijke lunch en kennismaking. Om 13:00 uur start de werksessie. De Locatie is Athoslaan 12A te Maastricht. Neem tijdens deze workshop je laptop én je inloggegevens voor Mailchimp mee.  

Je krijgt veel praktische handvaten en tips en trucs.

 

Reviews: 

Loes: Er is ruimte voor individuele detailvragen en problemen. Debbie geeft iedere cursist gerichte aandacht en door de onderlinge contacten leer je daar ook weer van. 

Bas: Debbie kan goed luisteren en ze legt helder uit. Ze heeft mij echt een stap verder geholpen zodat ik nu zelfstandig verder kan gaan. Ik kan iedereen aanbevelen om een werksessie bij Debbie te volgen. 

Aanmelden voor deze praktische werksessie? Klik kan hier.