Werksessie inspiratietour

Werksessie inspiratietour

3 praktische methodieken voor je onderneming | woensdag 25 september

Zet stappen met het Inspiratiehuis!

We horen regelmatig van onze deelnemers dat ze onze activiteiten en bijeenkomsten als zeer inspirerend ervaren. Ze hebben handige instrumenten leren toepassen in de praktijk en hebben zin om hiermee binnen hun onderneming aan de slag te gaan. Daarom hebben we 3 praktische methodieken geselecteerd die hun waarde inmiddels hebben bewezen. Tijdens deze Inspiratietour leer je de 3 methodieken toepassen. Inspirerend, praktisch en leerzaam. Het zijn handige instrumenten die je op meerdere terreinen binnen je organisatie kan inzetten. Dit geeft je nieuwe inzichten, helpt je om out of the box naar vraagstukken te kijken en zo je organisatie een stap verder te brengen.

De beste versie van jezelf, ben jezelf!

Het ondernemen gaat niet alleen over de diensten en producten die jij in de markt zet. Het gaat zeker ook over de ondernemer zelf. Wat heb jij nodig om een volgende stap te zetten? Aan succes gaat vaak een periode van vallen en opstaan vooraf. Er is lef en doorzettingsvermogen nodig om weer op te staan en door te pakken. Deze praktische methodieken kunnen helpen je daarbij. Ze geven je opnieuw focus en inspireren je om nieuwe kansen te zien.

Tijdens deze werksessie gaan we met de volgende methodieken aan de slag:

  • Een interviewtechniek. Zo leer je je klant of zakenrelatie echt kennen.
  • Een idee-generatie methodiek. Vaak heb je wel een beeld waar je kan verbeteren, maar hoe doe je dat dan? Met deze techniek leer je hoe je een idee verder kan uitwerken, samen met anderen, zodat je tot nieuwe inzichten komen en het idee concreter wordt.
  • Een design sprint. Je gaat aan de slag met je persoonlijke doelen, maakt de vertaalslag naar je bedrijf en ontdekt hoe je in beweging kan komen.

Ben jij op zoek naar nieuwe ideeën en inspiratie en wil jij je organisatie een stap verder brengen? Doe dan mee met deze inspiratietour. Meld je eenvoudig aan via deze link.

INFORMATIE

De werksessie vindt plaats op woensdagmiddag 25 september van 12:00 – 16:00 uur

Locatie is de Athoslaan 12A te Maastricht.

We starten met een gezamenlijke lunch en kennismaking om 12:00 uur.

De kosten voor deze werksessie bedragen €125,- exclusief BTW.