Werksessie: better image, better business

26 juli 2017 12:00 - 16:00 uur

Werksessie: better image, better business

Weet je welke indruk jij maakt bij je klanten?  Cecile Timans van Be Aware trainingen en Envie Couture maakt je bewust van je uitstraling en geeft je de nodige tips en handvatten om het beste in jezelf naar boven te laten komen.

We weten het allemaal, de indruk die de ander van je krijgt wordt bepaald in de eerste seconden van jullie kennismaking.  Deze indruk heeft een enorme invloed op het gesprek dat erop volgt en bepaalt vaak al de kans op een opdracht of een baan. Hoe kan je er zorg voor dragen dat deze eerste indruk juist is, dat deze een goed beeld geeft van jou persoon en jou business? Het dragen van de juiste kleding in de kleuren die bij jou passen is een van de elementen die invloed hebben op je uitstraling. De juiste lichaamshouding en  je lichaamstaal zegt vaak meer over jezelf dan de woorden die je uitspreekt.  Laat je dan ook inspireren door Cecile en zorg voor een boost van je zelfvertrouwen.

De werksessie start op 26 juli 2017 om 12:00 uur met een lunch. Rond 16:00 uur is de sessie afgelopen. Locatie is Athoslaan 12A. De kosten voor de werksessie, inclusief lunch zijn €125,-. Dit bedrag is exclusief BTW. Aanmelden via info@inspiratiehuismaastricht.nl