Voor Starters

Loop jij rond met plannen om je eigen onderneming te starten. Wellicht ben je al gestart en loop je nog tegen een aantal zaken aan? Dan ben je bij het Inspiratiehuis aan het goede adres. Wij bieden diverse programma’s die een complete oplossing bieden voor het starten van je eigen onderneming.

Zo hebben we een 10 daags programma: De Snelkookpan, waarbij veel elementen van het ondernemerschap aan de orde komen. Meer over deze snelkookpan vind je hier

Er is ook een 3 daagse Snelkookpan. Dit programma is uiteraard veel compacter en vraagt meer zelfwerkzaamheid van de deelnemers.

Je kan ook kiezen voor ons Starterspakket. Dit is een combinatie van een driedaagse Snelkookpan, een jaarabonnement op de bouwplaats en een werksessie. Als pakket extra voordelig! Lees hier meer.

Maandelijks kan je samen met collega ondernemers werken aan je onderneming. Daarvoor hebben we de Bouwplaats ontwikkeld.  Lees meer.

Daarnaast organiseren we activiteiten als aan tafel met… gesprekken met o.a. bijzondere ondernemers en organiseren we samen met Limburg Start-up activiteiten als pitch competities, startersmarkten e.d. Lees meer.

Ook een mogelijkheid: Maatwerk.

Wil je graag dat jouw ondernemersvraag helemaal centraal staat? Ook dat kan. Wij maken voor jou op maat een programma en gaan samen met jou aan de slag om jou en je onderneming sterker neer te zetten. Naast onze en jouw uitgebreide ervaring op het gebied van ondernemen maken we ook gebruik van allerlei instrumenten waaronder: business model canvas, logische niveaus, kernkwadranten, vision board en mindmaps.