Voor Ondernemers

Als ondernemer krijg je vaak niet de tijd om te werken aan je onderneming. Je onderneming vraagt de hele tijd je aandacht. Dan is het wenselijk om zo nu en dan afstand te nemen en te kijken of je nog met de juiste zaken bezig bent. Om je te laten inspireren door anderen. Het Inspiratiehuis biedt hiervoor diverse mogelijkheden:

Zo hebben we regelmatig aan tafel met… gesprekken met bijzondere ondernemers of met mensen die iets voor ondernemers kunnen betekenen. Leer hier meer.

Ook zijn er de praktische werksessies, over een specifiek onderwerp. Deze sessies zijn zo opgebouwd dat je meteen het geleerde in de praktijk brengt. Meer informatie vind je hier.

De bouwplaats is een maandelijkse bijeenkomst waar je samen met andere ondernemers werkt aan je onderneming. Elkaar concreet verder helpen door het delen van ervaringen. Meer weten over deze bouwplaats, klik dan hier.

Ook een mogelijkheid: Maatwerk.

Wil je graag dat jouw ondernemersvraag helemaal centraal staat? Ook dat kan. Wij maken voor jou op maat een programma en gaan samen met jou aan de slag om jou en je onderneming sterker neer te zetten. Naast onze en jouw uitgebreide ervaring op het gebied van ondernemen maken we ook gebruik van allerlei instrumenten waaronder: business model canvas, logische niveaus, kernkwadranten, vision board en mindmaps.