Top kans voor ondernemers in Parkstad

Top kans voor ondernemers in Parkstad

Ben jij gestart met je eigen bedrijf of heb jij plannen om te gaan starten? Ben je woonachtig in een van de Parkstad gemeentes? Is jouw bedrijf erop gericht om de toekomst socialer, duurzamer en/of eerlijker te maken? Dan maak je kans om deel te nemen aan het programma: Samen Sterker Ondernemen. 

Zes maanden lang coacht het Inspiratiehuis 5 startende ondernemers uit de regio Parkstad die impact willen maken. Met een gevarieerd programma waarbij aandacht is voor training, coaching, masterclasses, klankbordsessies, netwerkmomenten en meer. Het Inspiratiehuis begeleidt al jaren startende ondernemers. Onze ervaring is dat het heel fijn en effectief is om samen met andere starters aan je plannen te werken. Je ideeën krijgen sneller vorm en je krijgtde ruimte om kritisch na te denken over jouw rol en aanpak. Ook krijg je de kans om te experimenteren, je ideeën te toetsen en om je ondernemersnetwerk uit te breiden. Zo krijgt je eigen bedrijf een flinke boost en zal je sneller resultaten behalen.

Het programma zal in maart 2023 van start gaan en wordt mogelijk gemaakt door de Parkstad gemeentes. Dat betekent dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden. Voorwaarde is wel dat je het programma afrondt. Wil jij graag deelnemen of wil je meer weten? Maak dan een afspraak met Marlies (06-25458723) of Joyce (06-15095205) van het Inspiratiehuis. Je kan ook een mail sturen naar info@inspiratiehuismaastricht.nl Er zijn slechts 5 plekken beschikbaar, dus zorg dat je er op tijd bij bent.