Tip voor ondernemers.

Tip voor ondernemers.

Als ondernemer sta je voor veel uitdagingen. Veel kan je zelf uitzoeken, maar soms heb je behoefte aan goed advies. Zaken rondom financiële dienstverlening zoals je liquiditeit, een zakelijke lening of een bedrijfshypotheek zijn nu net van die zaken waarbij deskundig advies van groot belang is. Met haar persoonlijke aanpak, overzichtelijke producten en transparante dienstverlening richt de SNS zich op de financiële ondersteuning van ZZP’ers en kleine ondernemers.

Een persoonlijke aanpak

Waar andere banken hun winkels sluiten heeft de SNS bijna 200 winkels waar bezoekers van harte welkom zijn. Sterker nog, in Maastricht hebben ze ‘de Ruimte’ ontwikkeld in het Sphinxkwartier.  Een fijne ontmoetingsplek voor iedereen die wat wil weten over geldzaken. Je kan er gewoon binnenlopen zonder afspraak. Door de samenwerking met brasserie ROEST geniet je in de Ruimte van een lekkere lunch of een drankje. Dat draagt bij aan de goede sfeer. 

In de Ruimte worden regelmatig workshops gegeven, die ook online te volgen zijn.

Tijdens een van deze workshops was Edwin Heusschen van 043WEB van de partij. Hij had zijn oog laten vallen op een nieuw bedrijfspand en was benieuwd of de SNS iets voor hem kon betekenen.

Onderscheidende waarde

Edwin was vooral gecharmeerd van de transparante dienstverlening van de SNS. Dat hij een luisterend oor vond rondom de uitbreiding van zijn bedrijfsplan sprak hem erg aan. Daarbij kwam een betrouwbare digitale afhandeling van het verdere proces en het plaatje was rond. 

Nu enkele maanden na het 1ste contact is de nieuwe bedrijfsruimte van 043WEB in gebruik genomen. Door het persoonlijke contact leer je elkaar beter kennen en ontstaan er mogelijkheden om elkaar in te zetten voor andere bedrijfsactiviteiten. Zo gaat 043WEB nu de nieuwe website ontwikkelen van de Ruimte. 

SNS Bank

Peter van Neer: 06-2305 7647

Peter.vanneer@sns.nl

De Ruimte

Helma van Pelt: 06-1098 1092

Helma.vanPelt@sns.nl