SUCCESVOL ONDERNEMEN MET HART EN ZIEL

SUCCESVOL ONDERNEMEN MET HART EN ZIEL

“ECHT AAN DE SLAG MET JOUW EIGEN BEDRIJF” 

Veel mensen hebben plannen om een eigen bedrijf te starten. Stel je voor dat je nu een begin maakt met het realiseren van deze droom? Hoe fijn zou dat zijn! Door jezelf de tijd te gunnen om je plannen goed uit te werken en kennis en ervaring op te doen rondom het ondernemerschap zet je al de eerste stap.  Dat kan bij het Inspiratiehuis. Door een krachtige verbinding te leggen tussen jou en je onderneming wordt het bouwen van je eigen bedrijf een feest. 

3 dagen lang aan de slag met je eigen bedrijf!

Het Inspiratiehuis Inspireert. Onder de noemer ‘Snelkookpan’ organiseert het Inspiratiehuis een programma waarmee ondernemers een stevige basis leggen voor hun bedrijf. Een programma vol kennis, support, vaardigheden en netwerk, waardoor jij de ruimte krijgt om jou bedrijf vorm te geven zoals jij dat wilt. Je bent in goede handen, het Inspiratiehuis heeft jarenlange ervaring met het succesvol begeleiden van startende ondernemers. 

Ons programma

  • Helpt je om inzicht te krijgen in je eigen drijfveren en kwaliteiten als ondernemer. Jij bloeit en je bedrijf groeit.
  • Geeft een helder beeld over hoe je onderneming eruit gaat zien. Zodat je grip hebt en de juiste stappen zet. 
  • Biedt enthousiaste support zodat je snel en effectief ondernemersvaardigheden eigen kan maken op het gebied van verkopen en financiën, jouw onderscheidende waarde en personal branding. 
  • Zorgt ervoor dat je vanaf het eerste moment bouwt aan een goed en vooral werkend netwerk. 

De drie dagen vinden plaats in 3 opeenvolgende weken. Dat geeft jou als deelnemer de ruimte om tussentijds zaken uit te werken en voor te bereiden. Zo zet je de stap naar succesvol zelfstandig ondernemerschap. De training vindt meerdere keren per jaar plaats. Kijk op onze site voor de data.


UNIEKE WINACTIES: Zoek je nog meer inspiratie voor je bedrijf? Regelmatig hebben we tips, weetjes en leuke winacties. Volg het inspiratiehuis op Instagram en Facebook en kijk wat je kan winnen. 

Meer informatie? Mail ons: info@inspiratiehuismaastricht.nl

Joyce Verheijden

06-1509 5205

Marlies Heeringa

06-25458723

www.inspiratiehuismaastricht.nl