STEP Maastricht | ondernemer van de maand

STEP Maastricht | ondernemer van de maand

The next step van STEP Maastricht

De start

Ruim anderhalf jaar geleden kocht Edwin Heusschen het pand aan de Oude Maasstraat 31 in Maastricht. Hier zetelt hij met zijn eigen Webdesign Bureau 043WEB en enkele huurders. Datzelfde weekend zag hij bij ‘’Wie is de mol?’’ een groep steppers en bedacht “zoiets is nog niet in Maastricht”. Het idee voor STEP Maastricht was geboren. Een week later was de website van STEP Maastricht een feit en de eerste tien steps voor de verhuur waren besteld. 

STEP Maastricht

We zijn met tien steps gestart om te ervaren wat de behoefte was. We dachten voldoende steps te hebben voor groepjes toeristen die Maastricht op een unieke manier wilden ontdekken. Al snel bleek dat niet voldoende. Grotere groepen, met name voor bedrijfsuitjes en schoolreisjes toonden interesse. “Ondertussen hebben we ruim 30 steps op voorraad” vertelt Manoah trots.

De investering was in 3 maanden tijd terugverdiend, de bestellingen stromen binnen en de weekenden zijn goed gevuld. Daarnaast worden leuke aanvullingen zoals een app-speurtocht, een wine-to-go of een heerlijk kopje koffie met echte Limburgse vlaai regelmatig geboekt. 

De basis voor het succes is de combinatie van de unieke manier om je te verplaatsen en de mooie stad Maastricht. Daarnaast parkeer je de auto gratis voor de deur en step je binnen 10 minuten naar het centrum van Maastricht. 

Toekomst

Dit jaar wordt gekeken hoe het succes kan worden uitgebreid. Wij willen STEP Maastricht nog beter in de markt zetten. Zo willen we kijken of het mogelijk is om samenwerkingen aan te gaan én willen we onze aanvullende opties uitbreiden. Nieuwe kansen zoeken, aangrijpen en er 100% voor gaan; dat is wat we in de toekomst willen doen. Natuurlijk volgen we ook de ontwikkelingen rondom elektrische steps op de voet.

Wil je Maastricht verkennen op een unieke manier, ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje of heb je een bedrijf en zou je graag met ons willen samenwerken? Aarzel niet en neem een kijkje op onze website: www.stepmaastricht.nl.

STEP Maastricht

Oude Maasstraat 31 

6229BC Maastricht
Tel: 043 208 4202 (ook WhatsApp)

www.stepmaastricht.nl

info@stepmaastricht.nl