Starterspakket

Speciaal activiteiten mix voor starters

Sta jij te popelen om te starten me je eigen onderneming, maar twijfel je nog hoe je dit moet aanpakken? Ben je wellicht al gestart maar loop je toch tegen een aantal problemen aan? Zaken die je niet goed hebt doordacht, activiteiten waarvan je niet had verwacht dat die bij het ondernemerschap komen kijken. Dan is dit starterspakket wellicht iets voor jou. We hebben hiervoor een aantal activiteiten in ons aanbod samengevoegd. Door deze combinatie leg je een goede basis voor je onderneming. Daarnaast bouw je je netwerk op dat je als ondernemer zo hard nodig hebt. Daarbij is deze combinatie voor jou als ondernemer extra voordelig.

 

Het starterspakket bestaat uit:

  • Een 3 daagse Snelkookpan voor Starters. Je werkt aan je eigen skills als ondernemer, krijgt inzicht in je waardepropositie en bouwt je businessmodel, je leert verkoopvaardigheden en presenteren en je leert flexibele en innovatieve vaardigheden. Tijdens de afsluiting organiseren we een spreekuur carrousel waarbij diverse organisaties aanwezig zijn die je kunnen informeren m.b.t. financien, juridische zaken, starten met een uitkering en meer. Zie de verschillende elementen in bovenstaand overzicht.
  • Een jaarabonnement op de bouwplaats. Tijdens maandelijkse bijeenkomsten kan je samen met collega ondernemers bouwen aan je onderneming. Ervaringen, vragen en kennis worden gedeeld.
  • Een werksessie naar keuze. Jaarlijks organiseren we diverse praktische werksessies. Je kan een van deze sessies uitzoeken en volgen.
  • 2 Voortgangsgesprekken van een uur, in overleg te bepalen.

 

De prijs van dit starterspakket is €990,- exclusief BTW. Dit is een korting van €195,- op de prijs van de individuele elementen.

Eerstkomende 3daagse Snelkookpan staat gepland voor vrijdag 25 mei, 1 juni en 8 juni van 09:00 – 17:00 uur.