Starterspakket

Speciaal activiteiten mix voor starters

Er zijn uiteenlopende argumenten om voor jezelf te beginnen en … er zijn genoeg argumenten om het uit je hoofd te zetten. Hoe weet je of jouw dienst of product kans van slagen heeft en waar moet je allemaal rekening mee houden? Hoe zorg je ervoor dat je onderscheidend bent? Met het voordelige starterspakket van het Inspiratiehuis leg je een solide basis voor jou bedrijf. Je werkt aan je vaardigheden. Je leert, ontdekt, maakt kennis en spart met andere ondernemers en bouwt daarmee aan je netwerk. Door de combinatie van activiteiten is dit programma ook effectief voor ondernemers die al met hun onderneming zijn gestart.

 

Het starterspakket bestaat uit:

  • Een 3-daagse Snelkookpan. Je werkt gericht aan je ondernemersvaardigheden, je bouwt aan je business model en krijgt inzicht in je waardepropositie. Ter afsluiting organiseren we een spreekuur carrousel op het gebied van financiën, juridische zaken en veel meer. Zodat je niet alles zelf hoeft uit te zoeken. Je vindt de verschillende elementen in het overzicht hiernaast.
  • Een jaarabonnement op de bouwplaats. Een jaar lang heb je maandelijks de kans om je te buigen over specifieke vragen en uitdagingen die je tijdens het ondernemen ervaart. Dit doe je samen met andere ondernemers.
  • Een werksessie naar keuze. Jaarlijks organiseren we diverse praktische werksessies. Welke sessie kies jij?
  • 2 Voortgangsgesprekken

 

Heb je een uitkering? Dan is er een grote kans dat je kan deelnemen met een voucher van de Provincie.

Klik hier voor de flyer van het starterspakket

In het najaar van 2019 staat er weer een 3daagse Snelkookpan gepland. Maak meteen een afspraak als je interesse hebt. Joyce: 06-150 952 05 of Marlies: 06-254 587 23

WhatsApp!