Starter van de maand: Pitchworks

Starter van de maand: Pitchworks

Heb je moeite met het binnenhalen van opdrachten of projecten? Vind je het lastig om met flair makkelijk en vlot je bedrijf te presenteren of heb je moeite concreet te worden in je boodschap? Denk dan aan PitchWORKS, het bedrijf van Danny Touw en Hans van der Togt.

ONDERNEMERSBLOED

Danny en Hans hebben beiden jarenlang ervaring als ondernemer. Vanuit die ondernemersrol zijn ze actief binnen diverse netwerken. Met lede ogen zien ze aan hoe veel jonge ondernemers worstelen met hun presentatie en met het scoren van opdrachten of projecten. Ze zijn ervan overtuigd dat hun performance veel beter kan. Zo is het idee ontstaan om ondernemers een podium te bieden zodat ze tegen betaalbare tarieven een professionele videopresentatie kunnen laten maken. Een essentiële marketingtool in deze tijd van social media. 

SAMENWERKING

Een goede samenwerking ontstaat als twee mensen elkaar goed aanvullen en dat is zeker het geval. Danny is de HR-specialist. Hij weet de inhoud van de boodschap helder te krijgen. Door goede vragen te stellen aan de ondernemer krijgt de presentatie de juiste vorm en inhoud. Hans vertaalt de technische aspecten zoals de opname, het monteren en editen in een pakkende videopitch.

TOEKOMST

Inmiddels hebben er al heel wat startende ondernemers voor de camera gestaan. Ook bestaande bedrijven en ervaren ondernemers weten inmiddels PitchWORKS te vinden. Deze kiezen dan vaak voor een uitgebreidere bedrijfsfilm. Zo zit er groei in het aantal opdrachten van PitchWORKS. Danny en Hans genieten ervan als ze van hun klanten horen dat de videopitch nieuwe opdrachten heeft opgeleverd. Hun wens is om deze stijgende lijn de komende jaren door te zetten.

Surf naar www.pitchworks.eu en bekijk de diverse elevator pitches and more. Voor inlichtingen kun je altijd terecht via info@pitchworks.eu of 06 53689312

Voor iedere ondernemer een passend podium!