Starter van de maand: Les Leçons de janine

Starter van de maand: Les Leçons de janine

Stel, je bent in een winkel in Visé, zit op een terrasje in Luik of gaat kamperen in Frankrijk …hoe leuk is het dan als je je verstaanbaar kan maken in het Frans?  En als je een ondernemer bent die Franstalige klanten bedient maar je spreekvaardigheid schiet nog tekort…hoe geweldig zou het zijn als je, dankzij het volgen van mijn lessen, wel gemakkelijk Frans kunt spreken en verstaan? 

LE PROF JANINE

Mijn naam is Janine Jacobs en ik spreek graag Frans. De liefde voor die taal begon in Parijs, waar ik gewoond en gestudeerd heb. Die liefde nam ik mee toen ik daarna ruim vijfentwintig jaar Franse lesgaf op een middelbare school. Met een tussenstap waarin ik een periode in Franstalige landen in de toeristische sector werkte. Maar mijn onderwijshart liet me in 2002 weer terugkeren als docent in Maastricht, waar ik tot september 2018 werkte.  Toen was het tijd voor een nieuwe uitdaging.

LES LEÇONS DE JANINE

Mijn passie voor de Franse taal is de trigger voor die uitdaging! Die passie, mijn kennis en expertise zet ik in om jou deze taal op een prettige manier te leren.  Lessen waar je met plezier naar uitkijkt. En met een persoonlijk karakter, vanuit de behoefte die jij hebt als cursist. Ik geef die lessen vanuit mijn hart, met aandacht voor de deelnemers, in een ongedwongen sfeer. Dankzij de opbouw van de lessen krijg je vertrouwen in Frans spreken in het openbaar en heb je inzicht in de basis van de taal. 

MIJN AANPAK

Als ik oud-leerlingen tegenkom, zeggen ze dat ze mijn lessen zo prettig vonden, vanwege de sfeer en de duidelijke structuur. Daardoor vonden ze de taal relatief eenvoudig te leren. De beproefde ingrediënten van mijn aanpak zijn plezier, eenvoud en duidelijkheid. We werken zonder boek; je zou kunnen zeggen dat ík de methode ben!  Zie ik jou straks in de cursus? A bientôt!

DE TOEKOMST

Het nú staat voor mij in het teken van creëren, inspireren en de verbinding met jou als cursist. Ik volg mijn hart en mijn ambitie om jou blij te maken met het kunnen verstaan en spreken van de mooie Franse taal. 

Voor meer info:

Janine Jacobs

info@lesleconsdejanine.nl

06-4041 1447