Starter van de maand: Joyce Scheijen

Starter van de maand: Joyce Scheijen

Ken je dat? Leven voor je werk? Aan de buitenkant lijkt het alsof je een fantastisch leven leidt: goede baan, goed salaris en bevriend met iedereen. Maar van binnen zit je niet lekker in je vel. Je bent niet gelukkig met jezelf en met je leven. Ik herken me hier helemaal in. Ik ben Joyce Scheijen, 37 jaar en moeder van Ella. Voordat ik moeder werd zag mijn leven er zo uit, wat uiteindelijk resulteerde in een burn-out.

MIJN EIGEN WEG ZOEKEN

Ik ging op zoek naar dat wat mij plezier bracht. Wat maakte mij nu eigenlijk gelukkig? Ik besloot mijn leven te veranderen. Ik kwam hierbij in aanraking met persoonlijke ontwikkeling. Toen ik na mijn burn-out terugkwam op het werk, bleek dat ik me hier helemaal niet meer thuis voelde. Ik wilde mijn eigen hart volgen en dat maakte me gelukkig.

JOYFULNESS

Na een opleiding, trainingen en zelfstudie startte ik in januari 2019 met mijn bedrijf: Joyfulness. Joyfulness staat voor groei, plezier en vrijheid. Dat zijn de dingen die ik iedereen gun, maar die niet vanzelfsprekend zijn. Ik werk met een twaalf-stappenplan: een door mijzelf ontwikkelde methode op basis van mijn ervaring, opleiding en kennis over persoonlijke ontwikkeling. Als je samen met mij deze stappen doorloopt garandeer ik je een minimale groei van 20% op alle gebieden in je leven. En dat je met meer zelfvertrouwen door het leven gaat. Als ik naar mijn klanten kijk, dan zie ik ook de resultaten van deze aanpak. Ze zijn vrolijker, staan positiever in het leven, durven keuzes te maken en kunnen beter omgaan met tegenslagen.

DE TOEKOMST

Met Joyfulness mag ik elke dag mensen helpen hun dromen te verwezenlijken en keuzes te maken vanuit hun hart. Mijn eigen droom? Ik zie mezelf over een aantal jaar op een podium, waar ik op grote schaal mensen tegelijk inspireer en motiveer om in beweging te komen. In beweging om hun allermooiste leven te gaan leven! Want ik weet dat dit voor iedereen mogelijk is!

Meer weten over Joyce Scheijen? Kijk op haar website: www.joyfulness.net