Starten met een uitkering Limburg

Goed van start gaan met je onderneming is nu mogelijk in Limburg!

Starten met een eigen onderneming terwijl je een uitkering hebt? Bij het Inspiratiehuis voor Ondernemers is er een grote kans dat je kosteloos kan deelnemen aan een ondernemersprogramma, zodat je een goede basis voor je onderneming legt.

Starten met een eigen onderneming, daar komt heel wat bij kijken. Dankzij het ondernemerspakket krijg je veel kennis aangereikt en ontwikkel je vaardigheden waardoor je een stevige basis legt. Ook bouw je aan een gedegen ondernemersnetwerk.

Door een samenwerking van het Inspiratiehuis met het UWV kan je in aanmerking komen voor een scholingsvoucher. Ook belangrijk: het volgen van het programma wordt gezien als oriëntatiefase, die vooraf gaat aan het starten. Het heeft geen invloed op je uitkering.

Als je eenmaal aan het ondernemen bent, komen er veel zaken op je pad die je niet had voorzien. Je hebt dan al gauw het idee dat je achter de feiten aanloopt.  Als je dan nog kennis moet ophalen is dit vaak een kostbare aangelegenheid. Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat je al een stevige basis hebt gelegd. Daar kan je op bouwen. Via het netwerk kan je tevens putten uit de kennis en ervaring  van anderen. Zo vergroot je de kans om een succesvolle onderneming neer te zetten.

 

Het Ondernemerspakket bestaat uit een 3-daagse training: de snelkookpan. Daarnaast krijg je een jaarabonnement op de bouwplaats en krijg je 2 maatwerksessies.

3-daagse snelkookpan
bedrijf starten met een uitkering

Het ondernemerspakket begint met een 3-daags trainingsprogramma: de Snelkookpan. De eerstkomende start op donderdag 28 november aan de Athoslaan 12A te Maastricht. De 2de dag vindt op donderdag 5 december plaats, de derde dag donderdag 12 december. Wil je ons zelf bellen? Dat kan natuurlijk ook.

Joyce is bereikbaar op 06-150 952 05, Marlies op 06-254 587 23.

Meer weten? Klik dan op de button en laat je gegevens achter. Wij bellen je binnen 2 werkdagen op om een afspraak te plannen. Tijdens die afspraak willen we graag horen wat jou ondernemersdroom is en kunnen wij uitleggen hoe het ondernemerspakket werkt. Als je wilt deelnemen kunnen we vervolgens samen de stappen zetten om de opleidingsvoucher bij het UWV aan te vragen.

Er zijn al meer dan 40 deelnemers je voorgegaan. Zij hebben het programma als volgt ervaren:

  • Het programma is voor mij een eye-opener met zoveel inspirerende mensen die hun passie willen uitdragen. Ik krijg er echt meer  energie van. (Marion)
  • De afwisseling in het programma, de inzichten van de trainers en het met elkaar optrekken zorgden voor een waardevolle combinatie. (Tom)
  • Het meest waardevolle wat je jezelf zou kunnen gunnen als ondernemer. (Laura)
  • Ik kijk met plezier terug naar alle leuke en leerzame momenten en de groei die ik bij alle deelnemers zag. (Ellen)
  • Als je een goede basis wilt leggen om te ondernemen, dan is de snelkookpan een must. Ik geef het programma een dikke 9 (Maurice)
Ook jouw bedrijf starten met een uitkering?