Stappenplan

Wat leuk dat je wilt kennismaken met het Inspiratiehuis.

 

Als attentie krijg je het e-book met stappenplan cadeau. Deze praktische leidraad gaat jou helpen om stappen te zetten om je ambities en dromen waar te maken.

 

Als je jouw eerste stap gaat zetten is het wel zo fijn dat je dat in de goede richting doet. Anders blijf je in rondjes lopen of ben je veel tijd kwijt met de verkeerde kant uit te lopen. Hoe weet je nu wat de juiste richting is?  Dit stappenplan helpt jou de juiste richting te bepalen.

 

Het plan is gebouwd op de inzichten en ervaringen die we tijdens de programma’s en activiteiten hebben ontwikkeld en die we zelf als ondernemers hebben ervaren. Het biedt 7 concrete handvatten die jou direct goed op weg helpen. We hopen dat jij er veel aan hebt.

Wist je dat het Inspiratiehuis

 

√ praktische programma’s heeft voor startende ondernemers?

 

√ jou helpt de verbinding te maken tussen jouw droom en je bedrijf?

 

√ een groot netwerk heeft van ondernemers die jou kunnen helpen?

 

√ activiteiten organiseert waarbij jij je als ondernemer kan profileren?

 

Meer weten? Maak gerust een afspraak. 

Drie dagen Inspiratiehuis is als in een helikopter plaatsnemen en zicht krijgen op wie ik ben, wat ik doe, kan toevoegen en wat mijn volgende stappen zijn om te groeien in het ondernemerschap.

-ELLEN-

Vul je nog even onderstaand formulier in zodat we een kennismakingsafspraak met je kunnen maken en het plan naar jouw toe kunnen sturen? Je kan je hier ook aanmelden voor onze nieuwsbrief. Daarin vertellen we bijvoorbeeld over onze activiteiten en geven we interessante tips voor ondernemers.

Aanvragen kennismakingsgesprek en stappenplan