Snelkookpan

Training om goed voorbereid te starten met je onderneming

Heb jij het plan opgepakt om een eigen onderneming te starten? Je loopt dan vast tegen een aantal vragen aan. Vragen als:

 • Wat komt hier allemaal bij kijken?
 • Met welke wetten en regels krijg ik te maken?
 • Hoe ga ik mijn bedrijf vormgeven?
 • Welk product of welke dienst ga ik in de markt zetten?
 • Hoe kom ik aan mijn klanten?
 • Wellicht dat je jezelf ook wel eens de vraag stelt: Zit er wel een ondernemer in mij?

Tijdens de startperiode heb je de tijd om de zaken goed voor te bereiden. Als je eenmaal aan het ondernemen bent, klanten hebt en inkomsten moet genereren is het moeilijk om tijd in te ruimen om zaken te organiseren en te regelen, zeker als je alleen onderneemt.
.
De Snelkookpan kent 2 varianten:

De 10 daagse Snelkookpan. In 80 uur tijd krijg je een brede kijk op je onderneming en op je eigen ondernemerskracht. In het programma versterkt de startende ondernemer inzicht, vaardigheden en performance. Het programma wordt door een twintigtal experts en ondernemers verzorgd. De startende ondernemer komt zo sterk te staan in het concreet maken van de ondernemersdroom.  De startende ondernemer bouwt aan een allround fundament. Meer weten? Klik voor de flyer snelkookpan

De 3 daagse Snelkookpan. Met dit programma wil het inspiratiehuis deelnemers in korte tijd tot de eigen essentie van het ondernemerschap laten komen. Het programma is compacter en vraagt meer zelfwerkzaamheid van de deelnemers. De 3 daagse snelkookpan is in een voordelige combinatie te volgen met enkele andere activiteiten van het Inspiratiehuis. Meer informatie over dit ondernemerspakket lees je hier.

 

Het UWV, Provincie en het Inspiratiehuis bieden de startende ondernemer die vanuit een uitkering wil starten de mogelijkheid om via een scholingsvoucher van de provincie deel te nemen aan het programma.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marlies Heeringa Telefoon: 06-25458723 of Joyce Verheijden van het Inspiratiehuis Telefoon: 06-15095205. Of neem contact op met Harry Schobbe van het UWV Werkgeversservicepunt Zuid-Limburg Telefoon: 06-52523663.

In november 2020 start een nieuwe 3daagse Snelkookpan!
Op de donderdagen: 26 november, 3 december en 10 december vindt het programma plaats aan de Athoslaan 12A te Maastricht.

Wil je weten of het programma bij je past?

Maak een afspraak met Joyce (06-150 952 05)  of Marlies (06-254 587 23)

Deze video is geproduceerd door Easyvideomarketing.
.
Wij garanderen dat je na afloop:

 • Een reeel beeld hebt of het ondernemerschap iets voor jou is.
 • Duidelijkheid hebt over het product of de dienst en hoe je deze in de markt gaat neerzetten.
 • Materialen en vaardigheden hebt ontwikkeld die je binnen je onderneming kan gebruiken en toepassen.
 • Een eerste netwerk hebt van ervaren ondernemers en starters, die als klankbord kunnen dienen.
  .