Snelkookpan

Aan de slag met je eigen bedrijf

De plannen om te starten met je eigen bedrijf zijn vrij concreet. Je hebt een aardig beeld van je bedrijf en toch kom je er maar niet toe om door te pakken. Er zijn nog te veel vragen en onzekerheden. Het is ook niet niks om deze stap te zetten. Dan is het fijn als je niet alleen aan zet bent. Als je samen met andere starters je ondernemersplannen kan uitwerken en je kan herkennen in elkaars verhalen.

 

Vandaar ons kerntraject ‘de snelkookpan’ waarbij we zowel naar je bedrijf als naar jou kijken. Uiteraard met de juiste support en knowhow, zodat je precies weet wat te doen. Zo leer je van ervaren ondernemers wat er nodig is om je bedrijf vorm te geven en je bouwt daarbij tevens aan je netwerk. Hierdoor krijg je in korte tijd meer richting en focus op je bedrijf, waardoor het vanzelf groeit.

 

Wij geloven niet in enkel het bespreken van bepaalde businessmodellen maar combineren dit met ondernemerschap en persoonlijke groei. Als ondernemer neem je namelijk altijd jezelf mee. Dit is geen kunstje wat je leert, maar een manier om het ondernemerschap eigen te maken.

Uiteindelijk hoeft het allemaal niet zo moeilijk te zijn en zal je merken dat ondernemen vooral ook leuk is.

 

De snelkookpan bestaat uit 3 dagen die in 3 opeenvolgende weken plaatsvinden. Dat geeft jou als deelnemer de ruimte om tussentijds zaken uit te werken en voor te bereiden. De groepen zijn klein, 4 tot max 10 deelnemers. Dat zorgt ervoor dat ieders onderneming aan bod komt. Het maakt daarbij niet uit of je wil starten met een winkel, een adviesbureau of een atelier alle ondernemersplannen zijn welkom.

 

Heb je nog vragen? Kijk op onze pagina met de veelgestelde vragen. Of bel of mail ons. We helpen je graag verder.

 

Want je weet… Een goede start is het halve werk!

snelkookpan inspiratiehuis

Mijn verwachting was dat ik met deze snelkookpan wat handvaten zou krijgen om mijn eigen ondernemingsplan te schrijven. Ik heb veel meer gekregen dan ik verwacht had. De snelkookpan heeft er echt toe bijgedragen dat ik mezelf meer als mens ontwikkeld heb EN tools in handen heb om als ondernemer aan de slag te gaan.

-Marianne-

 

De kosten voor dit unieke programma bedragen €1190,- excl BTW. Bij inschrijving ontvang je het boek: ‘Stel ik begin voor mezelf’ gratis.

Deelnemers van de Snelkookpan aan het woord.

Inmiddels hebben al meer dan 50 deelnemers onze Snelkookpan gevolgd. Deelnemers met concrete startplannen en ook deelnemers die al met hun bedrijf waren gestart. De businessideeën van deze deelnemers zijn heel divers, variërend van het openen van een restaurant, het ontwikkelen van robots, het maken van designkleding, het starten van een coachingspraktijk, het maken van edelsieraden en nog veel meer. Van deze deelnemers is de 70% gaan ondernemen, waarvan een aantal in combinatie met een baan. Nog eens 10% heeft kort na het volgen van het programma een baan gevonden.

Hieronder een impressie van een Pitch competitie rondom de Snelkookpan. Het is niet voor iedereen makkelijk om je verhaal te presenteren voor een groep mensen. Daarom is het belangrijk om het presenteren van je bedrijfsverhaal te oefenen. Het Inspiratiehuis organiseert activiteiten als pitch competities en startersmarkten. Zodat jij als starter de kans krijgt je verhaal te vertellen.