Samenwerking met UWV en Provincie

Samenwerking met UWV en Provincie

De Snelkookpan voor startende ondernemers. fotobericht

Nu ook samenwerking met UWV en Provincie.

Het inspiratiehuis start op 6 oktober 2016 alweer de derde snelkookpan voor startende ondernemers. De snelkookpan is een 10 daagse training die in een periode van vijf weken door het Inspiratiehuis wordt gegeven.

Startende ondernemers willen elkaar kunnen ontmoeten. Geïnspireerd worden door een verrassend programma. Van elkaar leren. Uitgedaagd worden om nieuwe producten, concepten en goede samenwerkingen neer zetten.

In het programma versterkt de startende ondernemer inzicht, vaardigheden en performance. Kortom de startende ondernemer bouwt aan een allround fundament. Markten die continue in beweging zijn, vergen van ondernemers het uiterste. Samen sparren in een topnetwerk helpt de keuzes te maken en de innovatieve antwoorden te vinden. Met dit programma wil het inspiratiehuis deelnemers in korte tijd tot de eigen essentie van het ondernemerschap laten komen.

Het programma kent vijf peilers en wordt door twintig experts en ondernemers verzorgd. De startende ondernemer komt sterk te staan in het concreet maken van de ondernemersdroom. Via de vijf peilers gebaseerd op ijzersterke inzichten in zichzelf en het product of dienst, bouwt men aan een stevige basis met een complete set aan ondernemers vaardigheden. Zo bouwt de startende ondernemer van onderop aan het product of dienst.

Het UWV, Provincie en het Inspiratiehuis bieden de startende ondernemer de mogelijkheid om via een scholingsvoucher van de provincie deel te nemen aan het programma.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marlies Heeringa Telefoon: 06-25458723 of Joyce Verheijden van het Inspiratiehuis Telefoon: 06-15095205. Of neem contact op met Harry Schobbe van het UWV Werkgeversservicepunt Zuid-Limburg Telefoon: 06-52523663.

logoberichtuwvbericht

fotobericht2 fotobericht3