Rondleiding duurzaamheid Landgoed Vaeshartelt

Rondleiding duurzaamheid Landgoed Vaeshartelt

Tijdens deze bijeenkomst van LOKALE HELDEN MAASTRICHT krijgen we een rondleiding over het landgoed van Vaeshartelt en laten we ons inspireren door Robby Marx. We maken kennis met Robby en zijn kijk op het ondernemerschap die impact heeft op de organische ontwikkeling van het landgoed: de moestuin, de wijngaard, de kelder met de zwammen en de fruitboomgaard.

Samendoen betekent voor Robby klein beginnen. Open staan voor nieuwe kansen en met elkaar het gesprek aangaan, kennis delen en vooral ook de mouwen opstropen en dingen gaan doen. Belangrijk daarbij zijn goede connecties. Vaak weet je vooraf niet wie wat voor jou kan betekenen. Vandaar dit event waarbij je elkaar kan ontmoeten en inspiratie kan vinden over nieuwe, duurzame werkwijzen.

Hoe dit kan werken? Tijdens de kick-off meeting van Lokale Helden Maastricht op 15 maart jl kwamen Blanche Dael en Vaeshartelt met elkaar in contact. Voor de een is koffiedrab een bijkomstig restproduct, voor de andere bruikbaar als compost en wellicht nog meer. We zijn dan ook heel benieuwd naar de update over de samenwerking tussen beide partijen.

Deze rondleiding vindt eenmalig plaats en is bedoeld om partijen te inspireren en met elkaar te verbinden. Want deze tijd vraagt om nieuwe antwoorden en krachtige verbindingen. Meld je dus snel aan zodat ook jij nieuwe kennis en kennissen maakt en de ruimte krijgt om  actuele vraagstukken te bespreken met andere ondernemers.

Wat kan je verwachten?
13:00 – 13:30 Inloop
13:30 – 15:30 Inspiratiewandeling rondom duurzaamheid op het landgoed.
15:30 – 16:30 Netwerken met koffie, thee en vlaai.

Locatie: Vaeshartelt @ 13:00 – 16:30 uur

​​​

Wil je erbij zijn? De bijeenkomst is gratis, wel even aanmelden via deze link

LOKALE HELDEN MAASTRICHT is een initiatief van CentrumManagement Maastricht, SDG House Maastricht, Stadsaanpak Maastricht Bereikbaar en Inspiratiehuis voor Ondernemers