Peekaboo winnaar GITR

Peekaboo winnaar GITR

Het eerste Get In The Ring event van Limburg vond donderdag 12 mei plaats. In totaal 18 start-ups stonden in de boksring en hebben hun business idee gepitcht.

peekabo1 peekabo3 peekabo2

De dag begon al vroeg, met in de ochtend een doorloop van alle business ideeën. De beste 12 start-ups zijn doorgegaan naar de middagronde. Tijdens een knock-out ronde, een tegen een, bleven er nog 6 start-ups over voor de avondcompetitie. Het werd wel een heel bijzondere avond met veel fun en energie en een geweldig enthousiast publiek! De deelnemers pitchten voor een betrokken maar zeker ook kritische jury bestaand uit: Leon Klinkers van de Brightlands Innovation Factory, Michel Moonen van de Rabobank, Bas Heeringa van de Smart Services Campus en Leo Burdorf van Limburg Economic Development. Na 4 knock-out rondes stonden de start-ups Martin en Peekaboo in de finale en wist Peekaboo uiteindelijk het event te winnen. Wethouder John Aarts sloot het event af met een wervelende speech en de prijs voor de winnaar: 500,- van de gemeente Maastricht, deelname aan het Brightlands GITR event en het landelijke GITR event, beide met kans op een plek in de Internationale competitie. Als verrassing kwam er nog een prijs bij,  deelname aan het GITR event voor winnaars, dat gehouden wordt in of New York, of Singapore….. wat wil je nog meer?!

 

peekabo6 peekabo4 peekabo5

Dit event is een georganiseerd door een samenwerking van 3 organisaties die startende bedrijven ondersteunen en versterken, te weten Launchbase, Incubator E en het Inspiratiehuis.