Onderneming starten met een uitkering Limburg

Goed van start gaan met je bedrijf is nu mogelijk!

Starten met een onderneming in Limburg terwijl je een uitkering hebt? Bij het Inspiratiehuis voor Ondernemers is er een grote kans dat je kosteloos kan deelnemen aan een ondernemersprogramma, zodat je een goede basis voor je onderneming legt.

Een eigen bedrijf opzetten, je wil er graag de schouders onder zetten. Maar waaronder precies? Er zijn nog talrijke pijnpunten. Je mist focus, je mist support, je barst van de ideeën maar welke zijn de goede. Je gaat twijfelen. Je hebt nu nog een uitkering. Kan je die behouden als je start? Kan je überhaupt wel een boterham verdienen met een eigen bedrijf?

Als ondernemer neem je jezelf altijd mee. Dan is het belangrijk dat je niet alleen doet waar je goed in bent, maar ook dat je doet wat goed voelt. Het ondernemerschap en je bedrijf worden dan een stukje van jezelf. Het Inspiratiehuis helpt jou met het krijgen van focus, overzicht en know-how. Zo kun jij je plannen realiseren en kom je tot bloei.

Als je eenmaal aan het ondernemen bent, komen er veel zaken op je pad die je niet had voorzien. Je hebt dan al gauw het idee dat je achter de feiten aanloopt.  Als je dan nog kennis moet ophalen is dit vaak een kostbare aangelegenheid. Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat je al een stevige basis hebt gelegd. Daar kan je op bouwen. Via het netwerk kan je tevens putten uit de kennis en ervaring  van anderen. Zo vergroot je de kans om een succesvol bedrijf neer te zetten.

3-daagse snelkookpan
bedrijf starten met een uitkering

Door een samenwerking van het Inspiratiehuis met het UWV kan je in aanmerking komen voor een scholingsvoucher. Ook belangrijk: het volgen van het programma wordt gezien als oriëntatiefase, die vooraf gaat aan het starten. Het heeft geen invloed op je uitkering.

Meer weten? Klik dan op de button en laat je gegevens achter. Wij bellen je dan om een kennismaking te plannen. Tijdens die afspraak willen we graag horen wat jou ondernemersdroom is en kunnen wij bespreken of en welke financieringsmogelijkheden er zijn.  Als je nu een afspraak maakt voor een kennismaking krijg je tijdelijk ook ons e-book met stappenplan gratis.

Deelnemers van onze programma’s aan het woord.

Inmiddels hebben al meer dan 50 deelnemers ons programma de Snelkookpan gevolgd. Deelnemers met concrete startplannen en ook deelnemers die al met hun bedrijf waren gestart. De businessideeën van deze deelnemers zijn heel divers, variërend van het openen van een restaurant, het ontwikkelen van robots, het maken van designkleding, het starten van een coachingspraktijk, het maken van edelsieraden en nog veel meer. Van deze deelnemers is 70% gaan ondernemen, waarvan een aantal in combinatie met een baan. Nog eens 10% heeft kort na het volgen van het programma een baan gevonden.

Ook jouw onderneming starten in Limburg met een uitkering?