Ondernemerspakket

Speciaal activiteiten mix voor starters en ondernemers

Er zijn uiteenlopende argumenten om voor jezelf te beginnen en … er zijn genoeg argumenten om het uit je hoofd te zetten. Hoe weet je of jouw dienst of product kans van slagen heeft en waar moet je allemaal rekening mee houden? Hoe zorg je ervoor dat je onderscheidend bent? Met het voordelige starterspakket van het Inspiratiehuis leg je een solide basis voor jou bedrijf. Je werkt aan je vaardigheden. Je leert, ontdekt, maakt kennis en spart met andere ondernemers en bouwt daarmee aan je netwerk. Door de combinatie van activiteiten is dit programma ook effectief voor ondernemers die al met hun onderneming zijn gestart.

 

Het ondernemerspakket bestaat uit:

  • Een 3-daagse Snelkookpan. Je werkt gericht aan je ondernemersvaardigheden, je bouwt aan je business model en krijgt inzicht in je waardepropositie. Ter afsluiting organiseren we een spreekuur carrousel op het gebied van financiën, juridische zaken en veel meer. Zodat je niet alles zelf hoeft uit te zoeken. Je vindt de verschillende elementen in het overzicht hiernaast.
  • Een jaarabonnement op de bouwplaats. Een jaar lang heb je maandelijks de kans om je te buigen over specifieke vragen en uitdagingen die je tijdens het ondernemen ervaart. Dit doe je samen met andere ondernemers.
  • Enkele maatwerkgesprekken. Het aantal hangt af van de omvang van het pakket.

 

Heb je een uitkering? Dan is er een grote kans dat je kan deelnemen met een voucher. Maak een afspraak en kijk wat de mogelijkheden voor jou zijn.

snelkookpan inspiratiehuis

In het voorjaar van 2020 staat er weer een 3daagse Snelkookpan gepland. Op donderdag 5 maart, 12 maart en 19 maart. Maak meteen een afspraak als je interesse hebt. Joyce: 06-150 952 05 of Marlies: 06-254 587 23