Ondernemer van de maand: Riet de Wit

Ondernemer van de maand: Riet de Wit

Ik ben Riet de Wit – van website-coach.nl. Ik help dienstverleners zoals coaches, trainers, consultants aan een klantenwervende website. Je wil dat je ideale klant een Klik met jou voelt. Dat hij denkt: 
“Yes.. met deze persoon ga ik contact opnemen! Want dit gaat precies over mij!”

Vaak lees ik op websites: ‘Welkom – Dit ben ik – Dit doe ik – en hier is mijn telefoonnummer’. Maar niemand belt.

Of mensen starten enthousiast met het maken van een website met websitesoftware, of een template. Maar op een gegeven moment lopen ze erin vast. Omdat toch nèt niet lukt, wat ze voor ogen hadden. Jammer van alle tijd en energie die erin is gestoken.

Een klantenwervende website begint niet met het bouwen ervan. Je begint met een strategisch plan. Dat ligt binnen 3 uur helder op tafel.

Mijn aanpak

Daarom vraag ik mijn klanten altijd eerst: 
Wat wil jij de wereld brengen?
Wat is jouw waarde voor de ander, die overgebracht moet worden?
Wie is die ander?
En hoe krijg je zijn aandacht?

Deze informatie is onmisbaar voor een wervende website.
Daarom verdiep ik me graag in jou en je bedrijf. Door de antwoorden op die vragen – met soms verrassende inzichten – kan ik optimaal met jou meedenken. En kan ik jouw klantmagnetische website realiseren. 

Verbinden

Mijn diepe overtuiging is dat je niet voor niets op de wereld bent. Er is altijd ergens behoefte aan jouw talent(en).
Ik help je graag om jouw waarde voor de ander te presenteren in een heldere website.
Zodat jij gevraagd wordt, door klanten die helemaal bij jou passen.

Gefascineerd door internet verdiepte ik me al in 1999 in websites, tijdens mijn werk als grafisch vormgeefster.
Nadat ik begin 2008 zelfstandige werd, kwam daar marketing bij.
Sinds 2010 richt ik me volledig op wervende websites. 

Gratis

Op mijn website vind je de gratis Minitraining “SUCCES met je Site”.

Inclusief het handige TaxiTrucje waarmee je binnen 3 tot 4 seconden de aandacht grijpt van je bezoeker (méér tijd heb je niet).

Vraag de gratis minitraining aan op https://website-coach.nl Zie ik je daar?