ONDERNEMER VAN DE MAAND: JULIE DE RONDE.

ONDERNEMER VAN DE MAAND: JULIE DE RONDE.

De passie voor interieurs is er altijd geweest en zorg dragen voor je huis heb ik van huis uit ook meegekregen. Ik had alleen nooit gedacht dat ik hier ook iets mee kon doen. 

Ik heb International Business en Finance gestudeerd en ben met veel omwegen uiteindelijk in innovatie en business development beland. Maar dat was het niet. Ik kon onvoldoende eigen creativiteit kwijt in mijn werk.

Vorig jaar begon het mij te dagen dat het tijd was om iets te doen waar ik écht gelukkig van word. Mensen helpen hun huizen in te richten: daar word ik blij van. Ik dacht: waarom ga ik dat niet gewoon doen? 

Toen ik dit uitsprak naar de buitenwereld, kreeg ik keer op keer de vraag of ik dan ook iets met Feng Shui ging doen. Feng Shui? Dacht ik. Dat zijn toch boeddha’s en kristallen in huis? Toch ging ik het concept googelen en toen viel alles op zijn plek.

Feng Shui

Feng Shui is een eeuwenoude filosofie die de relatie tussen de mens en zijn omgeving bestudeert. Onze omgeving heeft invloed op hoe wij ons voelen, ons welbevinden en onze gezondheid. Met Feng Shui als tool kunnen we die leefomgeving zo inrichten dat deze ons positief beïnvloedt. Bijvoorbeeld door het toepassen van kleuren, materialen of het veranderen van de indeling in huis. 

Wat mijn bedrijf bijzonder maakt, is dat ik niet alleen kijk naar je interieur maar vooral naar de interactie tussen jou en je huis. Verschillende plekken in huis vertegenwoordigen bepaalde thema’s of levensaspecten. Denk aan relaties, carrière en gezondheid. Wanneer ik bij iemand thuis ben, kan ik aan het huis aflezen welke thema’s in je leven aandacht verdienen en wat er nodig is om balans en harmonie te creëren. 

Mijn volgende uitdaging

Mijn volgende uitdaging, is een online platform ontwikkelen voor meer bewustzijn in huis. Een plek voor inspiratie en waar je zelf kan leren hoe je er thuis een fijnere plek van maakt. Want zoals je huis is, zo ben jij. En zoals jij bent, zo is je huis.

Julie de Ronde

www.juliederonde.com

info@juliederonde.com

+31 (0)6 29 73 10 61

www.instagram.com/juliederonde