Vind je het tijd om te onderzoeken:

 

of het ondernemerschap bij jouw past?

hoe jij je bedrijfsplannen kan realiseren zodat jij tot bloei kan komen?

hoe je hier een boterham mee kan verdienen?

 

Maak dan kennis met het Inspiratiehuis en ontvang tijdelijk een praktisch stappenplan cadeau.

Ondernemen in Geleen. Inspiratiehuis voor Ondernemers. Inspiratiehuis voor starters.

Wat kan het Inspiratiehuis voor jou betekenen? 

ONDERNEMERSPLANNEN REALISEREN

Een eigen bedrijf opzetten, je wil er graag de schouders onder zetten. Maar waaronder precies? Er zijn nog talrijke pijnpunten. Je mist focus, je mist support, je barst van de ideeën maar welke zijn de goede. Je gaat twijfelen. Je hebt toch een goede baan of een uitkering? Kan je wel een boterham verdienen met een eigen bedrijf? Kun je gaan doen wat jij voor ogen hebt? Welke klanten zitten daarop te wachten? Een goede voorbereiding kan daarbij enorm helpen.

Als ondernemer neem je jezelf altijd mee. Dan is het belangrijk dat je niet alleen doet waar je goed in bent, maar ook dat je doet wat goed voelt. Het ondernemerschap en je bedrijf worden dan een stukje van jezelf. Het Inspiratiehuis helpt jou met het krijgen van focus, overzicht en know-how. Zo kun jij je plannen realiseren en kom je tot bloei.

.

Ondernemen in Geleen. Inspiratiehuis voor Ondernemers. Inspiratiehuis voor starters.

Ondernemen in Geleen? Inspiratiehuis voor ondernemers!

Onze top 3 programma’s 

Focussessies

Heb jij behoefte aan overzicht bij het starten van je eigen bedrijf? Dan zijn er voor jou de focussessies van het Inspiratiehuis. De sessie zet je gedachten op een rij zodat je de weg naar je bedrijf helder kan zien.

Snelkookpan

Wil jij echt starten met het uitwerken van je ondernemersplannen? Dan past de Snelkookpan helemaal bij jou. Dit 3-daags programma geeft je een vliegende start in een mix van ondernemerschap skills en persoonlijke groei.

Bouwplaats

Ook na je start blijft het nodig te bouwen aan je bedrijf. Daarvoor is de bouwplaats, een maandelijkse klankbord- en netwerkbijeenkomst. Een broodnodige en plezierige time-out waar jouw bedrijfsvragen aandacht krijgen.

We werken aan essentiële kwaliteiten en vaardigheden voor starters en ondernemers

 

          

Inspiratiesessies 

INSPIRERENDE BIJEENKOMSTEN

Wendbaar en creatief zijn is tegenwoordig cruciaal. De wereld verandert snel en het ondernemerschap en werkgeverschap veranderen daarbij mee. Hoe zorg je dan voor flexibiliteit binnen je bedrijf? Hoe prikkel je medewerkers om ideeën te uiten en er actief mee aan de slag te gaan? Samen ondernemend zijn is een groot plezier. Het zorgt voor binding binnen teams en versterkt het werken aan een gemeenschappelijk doel. Hoe creëer je deze ondernemende instelling binnen je bedrijf of organisatie?

Het Inspiratiehuis organiseert bijeenkomsten voor groepen die op zoek zijn naar inspiratie, een gemeenschappelijk doel en een wij-gevoel. Bijeenkomsten die een mooie mix zijn van kennis delen en actief deelnemen. Deelnemers merken dat een ondernemende instelling vooral ook leuk is en jezelf en je bedrijf veel kan opleveren. Hoe het werkt?

 

.

Hierboven in de video een impressie van een bijeenkomst die we hebben georganiseerd voor ondernemers in samenwerking met de SNS bank.

Ondernemen in Geleen . Inspiratiehuis voor Ondernemers. Inspiratiehuis voor starters.

Wat leveren de programma’s nu daadwerkelijk op?  

Dit kunnen we het beste laten vertellen door starters die een of meerdere programma’s al eerder hebben doorlopen.  Zij weten als geen ander met welke vragen en onzekerheden ze zaten. Hoeveel energie het kost om keuzes te maken en stappen te zetten.  Vooral die eerste stap, die is vaak het moeilijkst.

Ook de cijfers spreken voor zich. 80% van alle deelnemers heeft na het volgen van de ‘Snelkookpan’ een eigen bedrijf, een baan of een combinatie van deze twee.

Laatste nieuws Inspiratiehuis