Nieuw: starter van de maand

Inspiratiehuis voor Ondernemers

Nieuw: starter van de maand

Dit is een nieuwe, verrassende maandelijkse blog waarbij starters hun enthousiasme over hun onderneming met jullie gaan delen. Dit artikel verschijnt ook in hard copy in het City Magazine van Maastricht en omstreken.

Vanaf volgende maand vertellen de starters hun unieke verhaal: waarom kiezen ze voor een eigen onderneming, wat maakt hun bedrijf bijzonder en waardoor blijven ze geïnspireerd? Verhalen waarin je je kan herkennen en waarbij je inzicht gaat krijgen in de drijfveren van de ondernemer. De starters die je gaat tegenkomen op deze pagina zijn allen op de een of andere wijze betrokken bij het Inspiratiehuis voor Ondernemers. Daar hebben ze een goede reden voor.

Het Inspiratiehuis voor ondernemers

Het Inspiratiehuis voor Ondernemers is een initiatief van de doorgewinterde ondernemers Marlies Heeringa en Joyce Verheijden. Twee vrouwen met één droom: Ondernemend leven en werken bereikbaar maken voor iedereen. Het Inspiratiehuis is inmiddels al meer dan vijf jaar een springplank voor nieuw en authentiek ondernemerschap.

Een van onze programma’s is De Snelkookpan, het ideale programma voor iedereen die wil ontdekken wat ondernemer zijn betekent. In drie dagen krijg je zicht op jouw toekomst als ondernemer; wie ben je, wat weet en kun je al, wat zijn de wetten en regels, welke waarde voeg je toe en hoe communiceer je dat?

Waar wil jij volgend jaar staan?

Een onderneming beginnen is zo ge- daan, maar er echt een succes van ma- ken is een ander verhaal. Ondernemen is een boeiend en veelzijdig vak en dat kun je bij het Inspiratiehuis leren, van andere ondernemers, ervaren mannen en vrouwen uit de praktijk. Een onder- nemer is een flexibele duizendpoot die meebeweegt met ontwikkelingen, kan- sen ziet en kansen verzilvert. Je moet veel weten, ook over jezelf, steeds bij- leren, in de toekomst kunnen kijken en nu keuzes durven maken voor later. Wat (niet), hoe, waar, met wie, hoeveel? Met de programma’s en netwerkactiviteiten van het Inspiratiehuis ontdek je een ant- woord op alle ondernemersvragen, ook de vragen die jij vergeet te stellen.