Nieuw: de Bouwplaats

Nieuw: de Bouwplaats

Vanaf april start het Inspiratiehuis met de Bouwplaats, een inloopmiddag voor mensen die willen werken aan hun eigen onderneming. We merken dat het voor veel starters moeilijk is om zicht te blijven houden op hun onderneming. Vaak zit je er middenin en leef je van dag tot dag. Dan is het fijn als je zo nu en dan even afstand kan nemen en kan kijken waar je staat en welke stappen er nog nodig zijn om je onderneming verder te ontwikkelen.
Dat is wat er gaat gebeuren tijdens deze inloopmiddag. Je kan je ideeën en plannen weer eens spiegelen aan collega-ondernemers, je kan advies vragen bij een knelpunt, je kan kijken of je boodschap duidelijk overkomt bij anderen, samen een nieuw concept uitwerken en noem maar op. Wij zijn deze middag aanwezig maar we zijn niet in de lead. Deze middag is voor jullie, de deelnemers zijn zelf aan zet en kunnen elkaar verder helpen. Mochten er specifieke vragen zijn die meerdere deelnemers bezighouden, dan is het mogelijk dat we tijdens een volgende middag een van de trainers vragen hier een kennissessie of workshop over te geven.
De bijeenkomsten vinden plaats op de 3de woensdag van de maand van 14:00 – 16:00 uur. De eerstkomende is  19 april. Meer weten? klik hier en scroll naar de Bouwplaats