Mediterraanse barbecue met netwerken

Mediterraanse barbecue met netwerken

Op dinsdagmiddag 6 juni organiseert Netwerk 043 een nieuwe netwerkbijeenkomst. Omdat eten altijd een prettige manier is om ongedwongen met elkaar in gesprek te komen, hebben we een mediterraanse barbecue gepland. Met heerlijk huisgemaakt brood, salades, sausjes, gebarbecuede groenten en diverse soorten vlees als cevapcici, kipspiesjes en merguez. Uiteraard zijn er ook heerlijke vegetarische alternatieven. Alles wordt gemaakt in de keuken van Athos, the real social label.

Dit is ook de locatie waar het Inspiratiehuis haar kantoor heeft. We hopen uiteraard op mooi weer zodat we van dit alles kunnen genieten in de tuin van Athos.

Wanneer : dinsdag 6 juni van 17:00 – 20:00 uur

Plaats : Athoslaan 12a | 6213 CD Maastricht

De kosten voor deze activiteit zijn €25,- excl BTW. Dit bedrag is inclusief de barbecue en koffie, thee en tafelwater. De overige drankjes zijn voor eigen rekening.

Je kan je aanmelden via deze link: https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/ACC82D1B84E6

Netwerk 043 is een samenwerking van het Inspiratiehuis Business Link Builders en het expertisecentrum SNS. Met inspirerende bijeenkomsten bieden wij onze leden en contacten de gelegenheid om met elkaar nieuwe verbindingen te leggen