Masterclass: van tekentafel naar winst

Masterclass: van tekentafel naar winst

Door Jo Warnier, Commercieel Business Coach

Op bovenstaande foto is Jo, in het midden, actief tijdens het onderdeel test je idee.

Een van Jo’s gevleugelde uitspraken is: ‘Een plan zonder uitvoering is een droom!’

Veel business coaching en ondersteuning richt zich op het maken van een goed plan in welke vorm dan ook. ‘Dat is een prima zaak, maar te veel start-ups eindigen in een fuck-up omdat te lang gewacht wordt met de commerciële uitvoering van het plan’, aldus Jo.  Een goed en realistisch businessplan is volgens Jo een absolute noodzaak, maar is ‘slechts’ het vertrekpunt richting een winstgevend en gezond bedrijf. 

In deze masterclass maakt Jo samen met jou een eerste opzet voor jouw commerciële aanpak. Wie zijn jouw klanten? Hoe en via welke kanalen kom je met ze in contact? Hoe bouw je duurzame en lange termijn relaties met jouw klanten op? Hoe oriënteren jouw klanten zich? Zelf doen of uitbesteden? Handige tips en voor jou bruikbare adviezen komen in deze masterclass aan bod zodat ook jouw bedrijf ook commercieel gezien een succes wordt.

Jo Warnier heeft meer dan 30 jaar ervaring in sales, marketing en business development waarvan de laatste 20 jaar op managementniveau in (middel)grote (multinationale) ondernemingen. Zijn pragmatische aanpak is vooral gericht op de optimalisatie van de commerciële performance (verkoopproces, gedrag én vaardigheden) van zijn opdrachtgevers. Jo begeleidt innovatieve en succesvolle start-ups bij het ontwikkelen van hun businessmodel en ‘go to market’-strategie.

Bij aanmelding voor deze werksessie, mail je als input je businessplan naar Jo en ontvang je vooraf alvast enkele tips en voorbereidende vragen. 

Deze Masterclass vindt plaats op:

Woensdag 1 april van 11:00 – 13:00 uur.

Jou investering bedraagt €50,- exclusief BTW. Er kunnen maximaal 5 personen deelnemen aan deze Masterclass, dus meld je op tijd aan. Dat kan via deze link