Masterclass Business model Canvas

Masterclass Business model Canvas

Door Sharon Lacroix van het Business Innovatie Team Limburg | woensdag 30 oktober en 6 november

Wij zijn bijzonder verheugd dat Sharon Lacroix van het BITL-team twee middagen naar het Inspiratiehuis komt om deze Masterclass te geven. De Masterclass zelf wordt u gratis aangeboden. We rekenen wel een kleine bijdrage voor de organisatie en de lunch. Grijp deze unieke kans en meld je eenvoudig hier aan.

Business Model Canvas

61% van de ondernemers geeft aan vanwege geen tijd, geen geld of niet weten hoe, niet toe te komen aan het vernieuwen. Bij die stap is het invullen van een Business Model Canvas essentieel. Ook voor starters, ondernemers die een specifiek deel van hun organisatie in kaart willen brengen, of voor hen die een nieuwe focus willen doorvoeren, is het invullen van een canvas bijzonder zinvol.

Sharon heeft met meer dan 100 ondernemers zo’n Canvas ingevuld. Zij leert je hoe het BMC-model in elkaar zit en hoe het werkt. Vervolgens maak je de vertaalslag naar je bedrijf. Het model daagt je uit om vanuit een helikopterview naar jouw bedrijf te kijken: waar zitten voor jou bedrijf de kansen en bedreigingen? Het BMC is een handige tool voor het definiëren van het onderscheidend vermogen van jou bedrijf. Het helpt je jou bedrijf toekomstbestendig te maken én te houden.

De Masterclass bestaat uit twee dagdelen verspreid over twee dagen, waarbij je in de tussentijd aan de slag gaat met een huiswerkopdracht. Je ontvangt veel handige tips waarmee je ook direct na deze Masterclass concreet aan de slag kan gaan.

INFORMATIE

Let op: de masterclass bestaat uit 2 dagen en vindt plaats op woensdagmiddag 30 oktober en woensdagmiddag 6 november

Locatie is de Athoslaan 12A te Maastricht

We starten met een gezamenlijke lunch en kennismaking om 12:00 uur.

De Masterclass zelf word je gratis aangeboden. Je betaalt alleen €25,- exclusief BTW per sessie voor de organisatie en de lunches.

Aanmelden kan eenvoudig via deze link voor beide sessies tegelijk.