LOKALE HELDEN MAASTRICHT

LOKALE HELDEN MAASTRICHT

Wij zoeken Lokale Helden. 💚 🌏 🌳 🧩

De wereld verandert en dat raakt ondernemers in het hart. De roep van consumenten om circulaire producten wordt steeds luider en ook personeel vraagt zich vaker af hoe duurzaam hun werkgever is. We zijn op zoek naar ondernemers in de stad die in hun dagelijkse praktijk goed bezig zijn en bijdragen aan een duurzame wereld. Ben je als ondernemer al op de goede weg bent? We horen het graag! Bekijk de negen vragen en kom erachter of jij een ‘Lokale Held’ bent. https://cmmaastricht.nl/project/ben-jij-een-local-hero/

Het zijn negen eenvoudige vragen die je met een simpel ‘ja’ of ‘nee’ kan beantwoorden. Als je meer dan drie vragen positief beantwoordt, dan ben je een lokale held! Laat het ons weten en claim je welverdiende erkenning als een lokale held! Je ontvangt van ons dan een Lokale Held-Award waarmee je niet alleen aan je personeel en je klanten kan vertellen, maar aan de hele wereld kan laten zien hoe goed je al bezig bent.geproduceerd. 

Op 29 November, tijdens het CMM Symposium wordt de Lokale Helden-Award uitgereikt door Wethouder Aarts, Binnenstad & Duurzaamheid. Vijf ondernemers, die de meeste vragen met JA hebben beantwoord, krijgen een podium om zich kort te presenteren. Ben je erbij?  Meld je hier aan.

Lokale helden is een project van: SDG House Maastricht, Inspiratiehuis voor ondernemers Maastricht, Maastricht Bereikbaar en Centrummanagement Maastricht.