Launch business challenge forum

Launch business challenge forum

Bedrijven kunnen vaak wat extra ondersteuning gebruiken. Een stagiaire met specifieke expertise die korte tijd de onderneming kan ondersteunen, die een plan kan uitwerken, een onderzoek kan doen of nieuwe inzichten kan geven zou daarbij kunnen helpen. Stagiaires zijn er in de regio genoeg, bedrijven die graag een stagiaire zouden willen inzetten zijn er ook. Toch komen beide partijen soms moeizaam bij elkaar.

Om dit makkelijker te maken heeft o.a. Neal Gordon Cowan, projectleider student & city van de UM een Forum ontwikkeld waarbij stagiaires en ondernemers online met elkaar afspraken kunnen maken over een stageplek. Geen moeilijke procedure dus, gewoon online met elkaar in gesprek gaan. 

De beta versie van dit Business Challenge Forum zal op dinsdagmorgen 21 mei worden gepresenteerd bij het Inspiratiehuis in Maastricht. Het is nu nog een betaversie, dat betekent dat jou input nog kan bijdragen om het platform optimaal te maken. Doel is dat in september, bij aanvang van het nieuwe schooljaar, de definitieve versie live gaat.

Interessant? Meld je dan aan voor deze presentatie. Er zijn geen kosten aan verbonden.  Ben er snel bij, want we hebben een beperkt aantal plaatsen.


Athoslaan 12A, 6213 CD Maastricht
Dinsdag 21 mei
10:00 – 12:00 uur