KANSEN ZIEN EN BENUTTEN

KANSEN ZIEN EN BENUTTEN

OVER ONDERNEMERSCHAP IN VERANDERENDE TIJDEN

Kansen zien en benutten dat is het motto van Mirjam Schroeder, keynote spreker Netwerk 043. Ondernemers hebben de ambitie om hun bedrijf verder te ontwikkelen. Maar hoe doe je dat dan en wat zijn de uitdagingen waarmee je te maken krijgt? Authentieke verhalen van andere ondernemers geven ons een inkijkje hoe zij hun ambitie realiseren en wat daar allemaal bij komt kijken. Wij zijn dan ook bijzonder blij dat Mirjam haar verhaal wil delen.  Een verhaal dat niet alleen over de successen gaat, maar ook over de tegenslagen die zijn overwonnen.

In 2004 is Mirjam samen met Toussaint Claessens gestart met een winkel in Aken. Toussaint bedacht de HOTCHOCSPOON en dat was de aanzet voor een explosieve groei van het bedrijf. Je bent ze vast al eens tegengekomen, de chocolade lolly’s die oplossen in warme melk. Diverse franchisevestigingen werden geopend en de hotschocspoon werd geëxporteerd binnen en buiten Europa. Inmiddels staat er sinds 2009 een ambachtelijke chocoladefabriek in Kerkrade. Door met Retail experts allianties aan te gaan werd de franchiseformule verder uitgerold. Er zijn nu 19 CHCO cafés in Nederland, België en Duitsland. Het chocoladeassortiment voor deze cafés wordt in Kerkrade geproduceerd. 

De weg die Mirjam samen met haar bedrijf heeft doorlopen zal ons allen inspireren. Een weg naar succes en, zoals dat gaat, vol bochten en hobbels is. Die we op het ene moment zullen herkennen en die op een ander moment nieuwe inzichten zal geven. Een weg die nog steeds verder gaat en die vast in de toekomst voor nieuwe uitdagingen gaat zorgen. Daarom zijn wij zeer verheugd dat Mirjam Schroeder tijd heeft vrijgemaakt om haar bijzondere verhaal met ons te delen.

Uiteraard zorgen wij voor een hapje en een drankje en is er ruim voldoende gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Door elkaar werkelijk te ontmoeten ontstaan nieuwe verbindingen. We verheugen ons op je komst. 

Dinsdag 7 november van 17:00 – 20:00 uur. 

Locatie Business Link Builders | Brusselsestraat 51 | 6211 PB | Maastricht

Inloop is vanaf 17:00. Programma start om 17:30 uur duurt tot 18:30 uur. Tot 20:00 uur is er gelegenheid om na te praten en elkaar te ontmoeten. 

AANMELDEN VIA DEZE LINK: AANMELDING 7 NOVEMBER