Intern Ondernemend

Medewerkers met een ondernemende mindset

Niet alleen ondernemers hebben behoefte aan ondernemersvaardigheden. In deze snel veranderende wereld is het voor medewerkers in een bedrijf vaak net zo noodzakelijk om flexibel in de wereld te staan en om actief te kunnen reageren op de ontwikkelingen om ons heen. Daarvoor heeft het Inspiratiehuis, samen met enkele partners, het programma Soepel ontwikkeld.

Intern ondernemerschap

Soepel legt een stevige basis voor intern Ondernemerschap. Het programma biedt medewerkers  kennis en handvatten om pro-actief in hun werk te staan. Belangrijk is dat medewerkers niet alleen de mogelijkheden krijgen aangereikt, maar ook de vrijheid krijgen hier iets aan te doen. Hierdoor wordt het werk inspirerender, boeiender en meer een stukje van jezelf. Gevolg: betere samenwerking, meer begrip voor elkaars werk, meer betrokkenheid en vooral meer geloof in jezelf, je eigen kracht.

Wil je graag weten of het programma intern ondernemerschap iets kan betekenen voor jouw organisatie? Maak meteen een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Bel Joyce: 06-150 952 05 of Marlies: 06-254 587 23

intern ondernemend

Meer weten over Soepel? Klik hier voor de flyer.