Groeien

Je bedrijf laten groeien | de volgende stap voor ondernemers

JE BEDRIJF IN BEWEGING

Tijdens de start van je onderneming heb je een plan gemaakt over hoe je onderneming eruit komt te zien. Je hebt nagedacht over je product of dienst, je toegevoegde waarde, jouw klantenprofiel. Nu, na enkele jaren, staat er een bedrijf. Toch voel je je af en toe onrustig. Je kan uiteraard blijven doorgaan op de huidige weg, maar misschien wil je liever groeien, meer personeel in dienst, een nieuwe bedrijfslocatie, andere producten of diensten toevoegen aan je assortiment. Maar waar begin je aan, hoe pak je dat aan en wat zijn de consequenties?

 

Groeien is niet makkelijk. Maak je wel de goede keuzes?  

Het Inspiratiehuis heeft hiervoor een programma opgezet van 5 dagdelen.Tijdens deze 5 dagdelen ga je onderzoeken waar je op dit moment staat. Ben je daar tevreden mee of droom je van verandering? Hoe ziet die verandering er dan uit? Zie je wellicht nog meerdere alternatieven? En welke overtuigingen heb je die je in de weg zitten om de verandering door te zetten. Met dit soort vragen gaan we aan de slag.

Samen in beweging komen

Je merkt vast dat het moeilijk is om in je eentje in beweging te komen. Ook kan je niet altijd met je vragen en plannen bij je medewerkers terecht. Daarvoor is het allemaal nog te onduidelijk, te onzeker. Daar biedt dit programma je een oplossing voor. Samen met collega ondernemers, in een groep van rond de 8 personen, ga je aan de slag. Een kleine groep, zodat ieders onderneming aan bod komt, maar zodat je ook voldoende van elkaar kan leren.

Wat levert het je op?

Kennis en inzichten die je helpen om de keuze te maken in de volgende stap die voor jou en je bedrijf het meest wenselijk is. Concrete vervolgstappen om het te realiseren.

De prijs van dit programma bedraagt € 990,00 exclusief btw. We willen nog dit jaar met een groep van start. Dus heb je interesse? Laat het ons dan snel weten. Dan kunnen we de data vaststellen.

Klik hier voor de flyer van Flyer Je bedrijf laten groeien

We willen dit jaar nog van start gaan met een groep. Heb je interesse? Laat het ons dan weten. Nu kan je nog meebepalen op welke dagdelen het programma zal plaatsvinden.