Focussessies

De eerste stap zetten

Ervaar je een gebrek aan support als je met vrienden en familie over het starten van je bedrijf praat? Zien zij vooral de beren op de weg? Dat is lastig, je gaat daardoor zelf ook twijfelen aan je bedrijfsidee. Je denkt steeds vaker ‘houd er toch mee op, daar is geen goede boterham mee te verdienen’, en ‘kan ik dat wel, ondernemer zijn?’ Toch blijft het starten van je eigen bedrijf je bezighouden. Je wilt graag je eigen koers varen, je eigen droom verwezenlijken.

Herkenbaar? Elke ondernemer kent deze gedachten. Dat is niets geks. Wat helpt is om daar niet in te blijven hangen, maar om daadwerkelijk de eerste stap te zetten. Door het krijgen van overzicht weet je waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Je ziet de stappen die ervoor nodig zijn om er te komen. Zodat je uiteindelijk wél je bedrijfsplannen realiseert zoals jij ze voor ogen hebt.

 

Het Inspiratiehuis voor Starters helpt jou dat overzicht te creëren middels een focussessie. Hierin schetsen we samen de routekaart zodat de weg naar je eigen bedrijf helder wordt.

 

Schrijf je hiernaast in voor een focussessie ter waarde van €150,- (excl BTW) en ontvang tijdelijk het e-book met de support-tips gratis.

Heb je vragen? Bel of mail ons dan gerust. We helpen je graag verder.

 

Durf je eigen koers te varen.

 

Het meest waardevolle voor mij was dat ik weer in mezelf ben gaan geloven en dat ik vooruit kan!

-Ellen-