Deel je droom dag

Deel je droom dag

Wanneer 5 passievolle ondernemers hun krachten bundelen ontstaat er een héél inspirerend event: de deel je droom dag. Deze ondernemers hadden allemaal een droom en zijn er voor gegaan.

Heb jij een droom? Durf je er wellicht nog niet helemaal voor te gaan? Of wil jij nu een start maken met het realiseren van deze droom? Kom dan luisteren naar hun ervaringen en neem deel aan de workshops. Je kunt daarbij kiezen uit 3 workshops: Visualiseren en creëren, Verwoord je droom of de helende kracht van de natuur.

De bijeenkomst vindt plaats op zaterdagochtend 12 augustus van 10:00 – 13:00 uur op de prachtige locatie van de Botanische Tuin in Kerkrade

Aanmelden kan via deze link https://lnkd.in/ew-k5zJm

Achtergrond:

Dankzij de Parkstad Regio Deal konden enkele startende ondernemers een programma volgen dat werd vormgegeven door het Inspiratiehuis. Een programma waarbij ze hun ondernemerschap een boost konden geven. Deze DEEL JE DROOM DAG is het uiteindelijke resultaat van dit programma, een gezamenlijke activiteit die zorgt voor verbinding, impact en samenwerking.