Smederij

Praktische werksessies

Je bent als ondernemer tevreden over de resultaten van je bedrijf. Je werkt hard en zit boordevol plannen. Tegelijkertijd wordt je geconfronteerd met razendsnelle technologische vooruitgang en fikse concurrentie waardoor je het gevoel krijgt telkens achter de feiten aan te lopen. Herken je dit? Smeed dan het ijzer als het heet is en ga in de leer bij een leermeester van de Smederij van het Inspiratiehuis!

 

In de Smederij wordt de eeuwenoude meester-gezel methode toegepast: tijdens werksessies leer je van een ervaren ondernemer de kneepjes van het vak. Hij draagt zijn kennis aan je over, reikt je handvatten aan en smeedt je daarmee klaar voor de grote uitdagingen waar jij dagelijks voor staat. Tijdens de werksessie ga je met voorbeelden uit de praktijk van jouw eigen bedrijf aan de slag. Door de ogen van de leermeester kijk je met een frisse blik naar het functioneren van je bedrijf en jouw rol daarin. Na afloop ga je met een concreet resultaat naar huis.

 

Elke werksessie start met een lekkere lunch, een goed begin voor een vruchtbare bijeenkomst. Samen eten is aangenaam, je leert de andere deelnemers kennen en je krijgt de kans om een basis te leggen voor nieuwe, inspiratievolle relaties. Het maximum aantal deelnemers per werksessie is twaalf.

De kosten per werksessie bedragen € 125,- ex BTW. Dit bedrag is inclusief lunch en materialen.

werksessies

We zijn volop bezig met de voorbereiding van 3 werksessies voor dit najaar. Binnenkort lees je hier meer over.

WhatsApp!