De kunst van het netwerken

De kunst van het netwerken

Op donderdag 1 december van 17:00 – 20:00 uur vindt een bijzondere bijeenkomst plaats. We gaan het tijdens deze bijeenkomst hebben over de kunst van het netwerken. Daarvoor hebben we Charles Ruffolo, de NetworKing uitgenodigd die door zijn aanstekelijk enthousiasme een veelgevraagd gastspreker is. Ruffolo heeft aangetoond dat professioneel netwerken een dagelijkse noodzaak is. Hij heeft internationaal de nodige ondernemers en bedrijven gesterkt in hun kennis en vaardigheden op dit gebied en hij brengt zelf actief netwerkers bij elkaar.

Een geweldige kans voor jou om aan de ene kant je netwerkskills te vergroten en aan de andere kant je netwerk uit te breiden. 

We hebben deze activiteit mogelijk kunnen maken vanuit een samenwerking van het Inspiratiehuis met SNS de Ruimte en Business Link Builders. Gezamenlijk zullen wij drie events per jaar gaan organiseren onder de noemer Netwerk043. 

Het bijzondere van dit nieuwe initiatief zit in de samenwerking tussen onze organisaties. Wat ons bindt is ondernemerschap en dat wat daarvoor nodig is. Ieder afzonderlijk organiseren we mooie events met onze eigen netwerken. Nu gaan we onze krachten én onze netwerken bundelen en gaan drie keer per jaar inspirerende events organiseren waarbij zichtbaarheid, effectieve verbinding en rendement centraal staan: een reeks events waardoor we meer diepgang, kwaliteit en kruisbestuiving bieden voor de deelnemende ondernemers. De inhoud van deze events hebben de ondernemers zelf gekozen, via een enquête* hebben we bij meer dan 50 partners uitvraag gedaan waar een geslaagd event aan moet voldoen. Zo weten we zeker dat onze events aansluiten op de wensen van de diverse ondernemers.

De kosten voor dit event zijn €25,- exclusief BTW. Aanmelden kan via: https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/B998D267F21A

Het programma ziet er als volgt uit:

De kunst van het netwerken

Donderdag 1 december

17.00 uur Inloop
17.30 uur Opening door Wethouder Hubert Mackus (https://www.linkedin.com/in/hubertmackus/)
17.45 uur Charles Ruffolo, The NetworKing (https://www.thenetworking.com/)
18.45 uur Start Netwerken

Locatie: Artichoque Art Gallery, Brusselsestraat 51, 6211 PB Maastricht. 

Parkeren: Q-Park Vrijthof of bovenaan de Brusselsestraat