Bouwplaats

Maandelijkse klankbord middag voor starters en ondernemers

Hoe Inspirerend kan het zijn: elke maand even de tijd nemen om aan je business te bouwen. Tijd om je vragen te stellen, om je plannen te toetsen en aan te scherpen, om nieuwe kennis op te doen en om samen te broeden op nieuwe ideeën.

 

Elke 3de woensdagmiddag van de maand organiseert het Inspiratiehuis voor Ondernemers een klankbordmiddag. Ondernemers en starters kunnen elkaar hier ontmoeten, kennis en kunde uitwisselen, elkaar aanmoedigen, inspireren, samen creatief aan de slag en meer. Dit alles in een open omgeving waar je ruimte hebt om jezelf te zijn en om te experimenteren met nieuwe ideeën. Op basis van een jaarabonnement van slechts €195,- kan je deel nemen zo vaak als je wilt.

 

Je bent zelf aan zet: je bedrijf laten groeien doe je door jou vragen te delen met andere en door je kennis in te zetten om anderen verder te helpen. Net dan haal je het meest uit deze bijeenkomsten. Niet te vergeten: je maakt mooie en constructieve contacten met andere ondernemers. Dit heeft al diverse keren geleid tot een succesvol gezamenlijk initiatief. Het Inspiratiehuis zorgt voor de koffie en thee, de inspirerende omgeving en voor eventuele materialen en trainers

 

In 2020 is er een bouwplaats op: 16 januari (let op: dit is een donderdag ipv de woensdag), 19 februari, 18 maart, 15 april, 20 mei, 17 juni, 15 juli, 16 september, 21 oktober en 18 november.

Meer weten over de Bouwplaats. Klik voor de flyer bouwplaats

Een van de de deelnemers: Thomas Janssen van riemencentrum.nl aan het woord:

 

Gedurende de tweede helft van 2017 heb ik deelgenomen aan de Bouwplaats. Ik had de intentie om mijn netwerk te verbreden, in contact te komen met andere ondernemers en samen over uitdagingen te sparren die je als ondernemer tegenkomt. Ik was positief verrast door het enthousiaste gezelschap en de inspirerende houding van Joyce en Marlies. Tijdens de sessies deelde iedereen ervaringen, kennis en probeerden we elkaars business cases te versterken. Ik kan elke startende ondernemer een samenwerking met het Inspiratiehuis aanraden, of dit nu in de vorm van de Bouwplaats is, of een traject met meer ondersteuning. De enthousiaste houding van Joyce en Marlies, evenals hun bekwaamheid in business development gaan jou en je business naar the next level helpen!