Aan tafel met… Vince Meens | 21 februari

Aan tafel met… Vince Meens | 21 februari

Hoe disruptief en tegelijkertijd kansrijk blockchain is, kan Vince Meens, Blockchaingoeroe, manager Entrepreneurship Development van de Smart Services Campus, ons heel goed vertellen. Blockchain, Bitcoin en Techruption, waar hebben we het dan over en nog belangrijker, wat heeft het voor jou als ondernemer te betekenen? Is het iets waar je serieus rekening mee moet houden met je ondernemersplannen? Vince zal ons meenemen in deze nieuwe ontwikkelingen zodat we de boot niet missen.  We zijn benieuwd naar zijn verhaal. Hoe is hij met deze ontwikkelingen in aanraking gekomen, hoe gaat hij zelf om met de veranderingen en waar kijkt hij met plezier op terug?

Vince Meens is vanuit Techruption verantwoordelijk voor het enthousiasmeren van bedrijven om met Blockchain aan de slag te gaan, alsook het begeleiden van Blockchain startups van over de hele wereld. Lang geleden is hij begonnen in de tech-branche, en heeft hij verschillende bedrijven opgezet. Waaronder een van de grootste crypto (digitale munten op de Blockchain, zoals Bitcoin) exchanges van Europa, btcdirect.eu, hetgeen in 2012 de start was van zijn fascinatie voor Blockchain.

Wil jij goed voorbereid keuzes maken voor je onderneming? Dan mag je deze bijeenkomst niet missen. Dit aan tafel met… gesprek vindt plaats op woensdag 21 februari van 9:00 – 11:00 uur aan de Athoslaan 12A te Maastricht. Aanmelden kan via info@inspiratiehuismaastricht.nl Er kunnen maximaal 10 mensen deelnemen aan dit aan tafel met… gesprek. Wij vragen aan de aanwezigen een vrijwillige bijdrage voor deze bijeenkomst.