Aan tafel met… Gosse Boxhoorn

Aan tafel met… Gosse Boxhoorn

Woensdag 8 februari is onze tafelgast Gosse Boxhoorn. In zijn leven staat innovatie en duurzaamheid voorop. In zijn rijke verleden is hij werkzaam geweest bij Shell waarbij hij vooral op het gebied van research een breed scala van nieuwe ontwikkelingen en productielijnen heeft opgezet. Hier heeft hij ook aan de basis gestaan van de ontwikkeling van zonnecellen en is in 2003 zelfstandig verder gegaan. In deze tijd heeft hij enkele bedrijven rondom zonne-energie opgezet. Iets wat hij in deze periode zeker heeft ondervonden is het proces van vallen en opstaan, doorzetten, blijven geloven dat je met de juiste processen en ontwikkelingen bezig bent. Momenteel is Gosse actief binnen S-Built waarbij hij diverse start-ups begeleidt waarbij hij kan putten uit zijn enorme kennis rondom duurzame energie, innovatie en ervaring met ondernemerschap.
S-built bevindt zich in de Wijk van Morgen op Avantis. Wij zijn dan ook zeer benieuwd wat Gosse heeft bewogen om het bedrijf op de grens van Nederland en Duitsland te bouwen.
Wil je deelnemen aan het aan tafel gesprek? Meld je hier aan. Je krijgt een bevestiging van je deelname want vol is vol. We starten om 9:00 uur, zorg dat je op tijd bent. Locatie is Athoslaan 12A te Maastricht.

Bovenstaande foto is een impressie van een eerder aan tafel met… gesprek, ditmaal met wethouder John Aarts. Hieronder een foto van Gosse Boxhoorn.