30 januari 2019: Werksessie Mailchimp

30 januari 2019: Werksessie Mailchimp

Als ondernemer wil je graag gezien worden. Dat kan door een goede heldere nieuwsbrief te versturen. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Het is het meest gekozen middel om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Om je merk, je diensten en producten te promoten. Een eerste indruk maak je maar één keer, dus wil je wel dat die goed is. En afgestemd met de rest van je huisstijl. Ben je aan het ondernemen, maar heb je nog geen groot e-mailbestand opgebouwd?  Heb je een aantal relevante thema’s die je wil communiceren, dan is deze werksessie echt iets voor jou. De werksessie wordt gegeven door Debbie van Cleef van VA for Adventure.

In deze sessie gaan we aan de slag met:

  • Maken van een template zodat je daar na deze sessie volleerd mee aan de slag kan.
  • Vragen die je hebt, waar je tegen aan gelopen bent, graag vooraf bij Debbie kenbaar maken.
  • Do’s en dont’s om je thema’s helder te presenteren, denk aan waardevolle klantgericht tips, agenda van events, intro van je blogs, uitgelichte berichten van sociale media.
  • Response meten met Google analytics.

Neem tijdens deze workshop je laptop mee en je inloggegevens voor Mailchimp. Heb je nog geen account? Maak dit dan van te voren aan, zodat we tijdens de sessie meteen kunnen beginnen. Vragen die je hebt, waar je tegen aan gelopen bent, graag vooraf bij Debbie kenbaar maken.

Je krijgt heel veel praktische handvaten en tips en trics.

De werksessie vindt plaats op 30 januari 2019. Locatie is Athoslaan 12A te Maastricht. We starten met een lunch en kennismaking om 12:00 uur. Van 13:00 – 16:00 uur vindt de werksessie zelf plaats. De kosten voor de werksessie bedragen €125,- excl BTW. Graag hier aanmelden.