25 april Werksessie: Innoveren, hoe doe ik dat?

25 april Werksessie: Innoveren, hoe doe ik dat?

Innoveren klinkt moeilijk. We denken vaak aan technische vernieuwingen en aan grote organisaties. Maar innoveren hoort thuis binnen elke organisatie, ook bij die van jou.
We weten allemaal dat we af en toe de tijd moet maken om stil te staan bij onze producten en diensten. Om te kijken waar je kan verbeteren, waar je beter kan aansluiten bij de behoefte van je klant. Ook kan je denken aan het verbeteren van je bedrijfsprocessen of het samen met anderen ontwikkelen van een gezamenlijk concept. Hoe dan ook, innoveren is dichterbij dan je denkt. Maar hoe doe je dat dan? Hoe kan je jezelf prikkelen om tot nieuwe inzichten te komen?

Daphne Evers van Laurel Landmarks heeft al diverse bedrijven geholpen met hun innovatieproces. Bedrijven als Alpheios en de Huisartsenpost. Ze gaat samen met jullie aan de slag. Ontdek waar er voor jou kansen liggen en hoe je het innovatieproces in jou organisatie kan stimuleren.

Deze werksessie vindt plaats op 25 april aan de Athoslaan 12A te Maastricht. We starten om 12:00 uur met een gezamenlijke lunch en kennismaking. De werksessie duurt tot 16:00 uur. De kosten van deze werksessie bedragen €125,- excl. BTW.