24 April werksessie imagineering

24 April werksessie imagineering

Ontwerp met imagineering een unieke klantbeleving.

Leidt het ontwerpen van een unieke klantbeleving tot meer bezoekers? 

Jazeker! Klantbeleving is allang niet alleen voorbehouden aan pretparken die daardoor duizenden bezoekers trekken. Dat komt nu ook voor jou binnen handbereik. Je doorloopt de stappen van het ontwerpproces. Je leert met design thinking hoe je je optimaal kunt inleven in je klant, om zo te komen tot een uniek belevingsconcept. Iedereen die de relatie met zijn klant wil versterken heeft hier iets aan. Je krijgt veel handige tips en tools. Waarmee je ook direct na deze werksessie concreet aan de slag kan gaan.

Imagineering is een samenvoeging van “imagination” (verbeelding) en “engineering” (techniek). Een uniek belevingsconcept ontwikkelen betekent dat je je optimaal gaat inleven in je klant. Vanaf de binnenkomst tot vertrek wordt voor de klant een beleving. Loes Borger heeft van imagineering haar vak gemaakt. Loes is actief als innovatiemakelaar bij de groeischakelaar. Ze is altijd op zoek naar elementen waarmee ze de creativiteit en innovatiekracht van mensen kan prikkelen en maakt van evenementen een bijzondere gebeurtenis. Haar kennis deelt ze met jou tijdens deze werksessie.

Tijdens deze werksessie doorloop je de stappen van het ontwerpproces voor beleving, ook wel experience design genoemd. Je leert volgens deze bijzondere design thinking methode, welke aspecten cruciaal zijn in je voorbereidingen, hoe je je optimaal kunt inleven in je klant, welke externe factoren meespelen en hoe je vervolgens tot een belevingsconcept komt. Iedereen die de relatie met zijn klant wil versterken heeft hier iets aan. Je krijgt veel handige tips en tools. Waarmee je ook direct na deze werksessie concreet aan de slag kan gaan. Droom jij van meer bezoekersaantallen voor jouw dienst of product? Dan is deze werksessie zeer interessant voor jou!

De werksessie vindt plaats aan de Athoslaan 12A te Maastricht. We starten om 12:00 uur met een gezamenlijke lunch en kennismaking. De werksessie zelf is van 13:00 – 16:00 uur. Aanmelden kan via deze link.